| Aecnav a întrebat:

Http://mercador.ro/oferta/seat-cordoba-2004-ID5TM5.html
Ce spuneti de aceasta masina? merita banii?
as vrea sa o achizitionez dar mai intai vreau sa stiu cum se comporta, este fiabila si cum e intretinerea la ea, cum sunt piesele?
as vrea si o comparatie intre ea si un gold IV din 2000(1.9 tdi hightline) dpdv al fiabilitatii si intreinerii.
Astept si alte recomandari din partea voastra!(pana la 4500E)

1 răspuns:
| FPI a răspuns:

Fiabilitate foarte apropiata un mic avantaj Golf au acelasi motor daca nu stiai Seat are motorul si transmisia de Volkswagen ca de altfel Skoda si Audi. Pot sa iti fac 3 recomandari: 1 Peugeot 406 2.0 HDI au de departe cele mai stralucite motoare diesel si care au o viata foarte lunga aspect interior/exterior placut parerea mea, un cuplu extraordinar si o stabilitate fantastica in curbe, 2 Saab 9-3 are sasiu de Opel Vectra C motoare relativ bune mai ale aero 2.0 TIID care doar pe Saab le gasesti intretinerea apropiata de un Opel aspect exterior/interior fabulos imi place foarte multhappy 3 Renault Laguna eu as opta pentru 2.2 DCI impozitu undeva pe la 5 milioane dar iar ai o herghelie de armasari sub picior(mai precis 150) design atragator dar daca nu ii dai motorina din peco te lasa imediat sunt foarte pretentioase dar daca nu iei de la camionagii nu o sa ai nici o problema, Sper ca ti-am fost de foloshappy