Orice masina la cate gropi o bagi se va strica in timp pentru ca nu rezista o viata intreaga, daca tu mergi cu grija nu ca un maniac vitezoman, respecti normele de circulatie si la gropi mergi cu grija sporita masina iti va dura o viata intreaga fara nici-o avarie doar mici defecte comune pe care le stie fiecare cu uleiul de motor si pastilele de frana. Mai ales daca e masina noua va fi stas, eu acum 3 zile am condus un toyota avensis din 2004 si mergea grozav foarte bine chiar daca avea putin rotile desumflate mi-a placut calitatea care o are in schimb masina mamei mele un opel vectra tot din 2004 merge bine dar suspensiile nu le mai are asa bune ca inainte si la schimbatorul de viteze trebuie sa ai mana dura (nici asa dur nu e dar nu se compara cu un toyota).
Eu sunt de acord intr-o mai mica sau mai mare masura exceptand idotenia aia cu Land Rover nu suporta gropile. Discovery 4 eu am iesit pe locu 2 la campionatul national de RallyRaid al Serbiei si ei imi spun ca nu suporta gropile...
Summer Memories întreabă: