Eu o vad reglabila. Iti recomand ca in fiecare luna sa o mai scazi 1 cm si vezi cum se comporta.
DAR nu uita ca nu mergi cu masina pe o singura ruta si eu am patit noaptea sa ajung printr-o localitate unde primarul, un mare imbecil, s-a gandit sa puna ridicatoare la trecerile de pietoni, adica tot asfaltul era ridicat cam 20 cm pe o distanta de 10 metri. Mergeam in coloana de vreo 4 masini, eu al doilea si de asta nici nu le-am vazut de la distanta, pentru ca eram la 30 de metri fata de masina din fata si primul si-a troznit spolerul fata, baia de ulei, intercoolerul, un proiector... sincer un sfert de masina si asta mai mult pentru ca a pus si frana exact cand l-a vazut la 3 metri in fata masiii. Mergeam cu totii pe la 70 km.h... pentru ca noaptea asa se merge, la 11 noaptea cand nu e nici dracu. Am frana pana la 30-35 km/h si am ridicat piciorul si m-a saltat cu totul de la pe fata, dar nu am atins cu nimic si dupa ce am aterizat cu fata, am pus frana putin, am coborad dupa damb si apoi am franat si m-am oprit in spatele primului.
Dupa mine mi-a mai troznit unul bara putin si baia de ulei, iar ceilalti se apucasera de depasit pe bumper si i-a zburat si pe ei.
A fost un cosmar, am chemat politia si tractarile, cei trzoniti au dat in judecata primaria, eu le-am dat filmarea din masina.
Ideea este ca ORICAND se poate intampla orice si daca masina nu a fot gandita sa fie atat de joasa, restul este doar vina ta, daca o lasi jos si o troznesti.
Un prieten a prins dintr-o curba marginea soselei lasata cu 30 de cm, aproape sant, a mers pe burta cu masina vreo 50 de metri si abia a reusit sa scape si sa ia curba care urma.
Alta intrebare : cat castigi la viteza maxima daca o lasi 5 cm de ex,? Cati scoti din buzunar sa repari lonjeroane, bielete, rulmenti, caseta de directie pivoti... numai pentru ca ai intarit suspensia? Eu am pus in loc de 17, 18' jantele si intr-un an am schimbat 2 bielete de directie, un pivot si inca mai trag de un rulment ca sa-l schimb pe amandoi pe fata cand va face mai rau.
Avem drumuri proaste, periculoase si nimeni nu raspunde pentru ele!