Ce ai putea sa faci?
sa schimbi instructorul
Nu are voie sa te forteze cu ambuteiaj sau fara.
ca sofer cu oarece vechime iti zic insa ca in realitate cand vei capata experienta in ale condusului, nu vei mai respecta cu strictete ceea ce spune legea! nu zic ca o vei incalca sau nu, zic ca nu vei fi 'legist' ca acum.
in ceea ce priveste instructorul am raspuns deja ce as face eu.
succes
30 la ora?, pai, clar faci ambuteiaj, mai bine mergi cu un 40, e mai acceptabil. Daca mergi acu in scoala cu 30, dupa ce iei permisu clar vei isca sa faci ambuteiaje si sa faci accidente pe banda rulanta, carambol. cam asta e adevaru. Legea e una, practica e alta. Imagineazati pentru un moment, cea mai aglomerata strada principala din orasu tau.Si sa mergi tu cu 30 pe banda 1 (cand nu sunt parcate masini) cam ce ar iesi? eu in scoala mergeam cu 40 - 50, ca sa fiu obisnuit cand o sa fiu aruncat la propriu in trafic. Daca vrei sa respecti legea, nu ti-ai gasit tara unde sa o respecti cu limita strict de 30 a condusului. Daca nu esti sigur pe tine, ia mai multe ore, dar clar cu 30 pe oras, in ora aia nu stiu daca vei ajunge sa fac 2 3 manevre. Mai intreaba si tu in stanga/dreapta si nu te demoraliza. Pas cu pas vei invata.
anonim_4396 întreabă: