Golfu ala e blestem pentru voi, abia astept sa dispara 100% ca numai de tigania aia se discuta. Iati loganu si benzina ca motorina e vai si amar de ea o sa le interzica curand
Nici, nici. Daca nu ai bani suficienti pentru o masina buna, bani pentru INTRETINEREA unei masini ai? Gen minim-minimorum ~1000 RON lunar care sa poata intra in c*&ul conservei?
Bani pentru intretinere si revizie exista fara nicio problema.
In cazul asta s-ar putea sa existe si pentru un credit la o Dacie noua... sau ceva de genul, pana in 12000 EUR. Nu de alta, dar la astea noi pe linga combustibil si ulei nu prea bagi mai nimic in ele.
Ce buget ai de mașină?
Câți bani câștigi lunar?
Cauta o mașină care nu are o întreținere complicata și nu e foarte scumpa.
Cauta o mașină care îți place ție si pe care ți-o dorești cu adevărat. Grija mare la samsari.
Logan din 2008, facelift.
Golf 4, e o mașină de 500 de euro în Germania, vândută fraierilor din România, triplu.
Motive sunt o mie, cel mai simplu, Golf 4, la tehnică, este asemănător cu Logan 2004. Fără electronică, fără internet, fără echipamente de siguranță deosebite.
Iar diferența dintre un Golf 4 și un Golf 8, e enormă.
Lasa SH-ul si ia una noua. 5 Ani nu ai dureri de cap. recomandarea mea e una cu consum redus. Eu am luat un hiunday i10 anul trecut cu 8400 euro varianta baza + tichet rabla (9996 fara), mai dotata decat un logan in privinta securitatii.
Cauta un Volkswagen Golf 1, eu am luat unul functional din 1981 cu 500 de euro, se gasesc destul de ieftine
Din '81 si nu s-a dezmembrat toata masina la prima cheie? Ma mir...
anonim_4396 întreabă: