| Andrwi a întrebat:

Imi poate da cineva un sfat pentru a alege un set de 4 boze auto de 1000w împreună pentru a le pune la un amplificator si daca se poate sa aiba bass cat de cat. Sau as putea folosi 2 boxe de tip subwoor pentru bass si 2 boxe normale? As dori ca prețul sa nu depășească de 800 lei.

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Tu ai habar ce inseamna 1000 W? Asta lasind deoparte nevoile de amplificare pentru incinte de 1000 si pretul ridicol cu care ai tu impresia ca o sa cumperi asa ceva. Ca o paranteza, am doua monitoare de studio biamplificate, 50+80W fiecare, la calculator. Daca bag astea in masina la tine si le dau la maxim iti sparg geamurile.

| Andrwi explică (pentru GabiDumitrescu):

Pe acest amplificator as vrea sa le pun Sony xmn1004. 500w ar fi mai ok? laughing)

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Andrwi):

2 ohmi pentru 1000 W... Mai bine cauti doua boxe de-alea ambientale mici-mici de la BOSE si le conectezi la un telefon, ceva. Mi-a cazut fata de cit de frumos se aud. Mai ales ca e problema spatiului, la masina as merge 100% pe ceva incinte cu radiatoare de bas pasive. Arunca un ochi pe aici - http://www.be-loud.ro/

Daca nu te superi ce amplificator mi-ai recomanda pentru 2 boxe jbl gt5 12 imi trebuie un amplificator cu puterea de 275 w RMS sau este mai important puterea maxima decat cea nominala?

Bagi cel mai ok amplificator de care ai bani. Ce masina e aia? Nu de alta, dar boxele alea sunt monstruoase. Ajunge si una cu siguranta...

Mazda mpv. Ori cum as dori un amplificator +boxe pana in 1500 lei si nu neaparat sa se bazeze pe bass sa nu fie nici muzica fara bass sau sa se audă doar bass.ul si sa nu sa se mai înțelega nimic.

Si ea ce sistem audio are pe ea? S-ar putea simplul fapt ca schimbi casetofonul/playerul sa aiba un impact mult mai mare decat te-ai astepta. Sa bagi o scula care stie flac-uri pe masina si sa vezi diferenta. Daca pui sistem ca lumea si asculti tot MP3-uri... e fix degeaba.

Un pioneer mvh 190u si se aude destul de ok dar as fi vrut ceva mai puternic sa se audă asa de tare incat sa nu poti sta in masina laughing). Dar multumesc mult ori cum am sa ma mai interesez.

Ah, misto. Daca acum bagi doar mp3-uri, incearca si niste FLAC-uri si mai discutam dupa aia. happy

8 răspunsuri: