| Twilightthevampires a întrebat:

Îmi poate spune cineva cat costa scoala de soferi pentru categoria A? nu vreau un raspun exact... daca se poate aproximativ! stiu ca difera in functie de unde o faci.Cine a facut-o recent si stie!

Multumesc!

Răspuns Câştigător
| BassHunter13 a răspuns:

Scoala coasta 300lei +analize +taxa de examn, permis in final o sa ajungi undeva la 470lei-500lei maxim! Daca ai sub 24 ani grabestete.Ca din 19ianuarie Cat A numai de la 24 ani se poate face!

| Twilightthevampires explică (pentru BassHunter13):

Va multumesc mult...fac 22 de ani dar se pare ca nu mai apuc sa il fac acum, numa la 24 ...ms de informatii happy

| BassHunter13 a răspuns (pentru Twilightthevampires):

Apuci..pt ca daca reusesti sa te inscri pana in data de 19ianuarie intri in noua lege! Oricum orele de practica doar prin martie o sa le incepi! Dar conteaza sa te inscrie inainte de noua lege! Succes! Funda?

Frate nu am facut contul pentru funde si din astealaughing ci pentru intrebarea asta ca sunt in Germania si nu apuc sa ajung curand in Romania... dar zi-mi cum iti dau funda si cu cea mai mare placere happy si daca o pot da la mai multe persoane o dau cu cea mai mare placerehappy toate raspunsurile au fost de foloshappy

| BassHunter13 a răspuns (pentru Twilightthevampires):

Nici eu nu am facut contul pentru funda...dar de ceva timp mi s-a pus pata pe fundehee hee

Bine ca am gasit-o pana la urma laughing

6 răspunsuri:
| Tirri28 a răspuns:

Am auzit de la un prieten care a facut-o ca l-a costat in jur de 500 RON.