anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Îmi poate zice cineva ce înseamnă mommy isusess sau daddy isusess? Am căutat pe Google și nu găsesc

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu inseamna nimic, acestea fiind alintaturi pe care unii copii le inventeaza, ca sa se dea mai destepti decat sunt in realitate.

| Brizbriz a răspuns:

Diverse probleme cum ar fi nu e in stare sa plece de acasa, mama/tata sunt paranoici si il/o tin sub papuc, il/o controleaza la fiecare a doua miscare, sunt abuzivi, etc.
in liceu am avut o colega de care am auzit ca parintii o verifica in fiecare zi la dus daca e virgina

| RaduRobertRO a răspuns:

Mommy issues nu isusess.

In general, mommy issues are the psychological challenges you deal with as an adult that result from your childhood relationship with your mother or another adult female figure in your life. If you're experiencing mommy issues in one way or another, your relationship with your mother was likely lacking.

ROM: În general, problemele legate de mami sunt provocările psihologice cu care te confrunți ca adult care rezultă din relația din copilărie cu mama ta sau cu o altă figură feminină adultă din viața ta. Dacă te confrunți cu probleme cu mama într-un fel sau altul, probabil că relația ta cu mama ta a lipsit.

| KimJennie a răspuns:

Probleme in relația cu mama / tatal