Nu știu dacă e normal, nu cred.
Eu am 1.9 cdti pe Vectra, iar temperatura motorului stă între 85 și 92 de grade, niciodată nu urcă mai mult.
La mine merg ventilatoarele des, pentru că las clima să-și facă treaba.
La Opelurile până în 2000 au fost setate din fabrică temperaturi mari de funcționare, dar 1.9 cdti e altă mâncare de pește, nu ar trebui să depășească 95 de grade.
Sunt curios și de unde ai citit temperatura, pentru că la Astra H nu ai indicator în bord
Zici tu una e ce zici tu, alta e ce stie computerul masinii, Se pare ca nu ai ce face si cauti sa iti faci singur probleme.Ventilatorul pleaca cand trebuie sa plece, asa ca nu cauta nod in papura, lasa masina aia in pace.
Uite la mine de exemplu ventilatorul niciodata nu a functionat dupa ce am oprit motorul, si e o caldura aici de o luna zilnic 42 de grade.
Vad la alte masini, aud mai bine spus, cand opresc motorul, ventilatoarele continua sa functioneze, la mine nimic dar nu ma apuc acu sa credc ca ar fi problema, odata ce la bord nu spune nimic, ca ar fi ceva in neregula.
Asa si tu, fiecare masina este facuta in felul ei, stiu aia ce au proiectato ce au facut.
anonim_4396 întreabă:
ovidiugu întreabă:
cosmindrx25 întreabă: