| AnOnImUl321123 a întrebat:

Imi puteti da detalii despre masina Volkswagen golf 4 combi?
Adica componentele ei, motorul si asa mai departe big grin As vrea sa invat cat mai multe despre masina asta. (e a tatalui meu si a spus ca dupa ce fac carnetul mi-o da mie (peste un an) si as vrea sa stiu cat mai multe despre ea) Pe net nu am gasit mai nimic de aia am apelat aici happy
Funda

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

E o masina ieftina, pe platforma comuna cu Bora, Seat Leon si Toledo 1m, Skoda Octavia 1.
Au motoarele amplasate transversal, suspensie simpla cu cate un brat la rotile fata, punte pe spate.
Sunt usor de intretinut/reparat, dar nu-s cine stie ce. Sunt un fel de Logan mai slefuit, dar depasite de acum.
Desi pare mare variantul, in afara de portbagaj, care e super ok, habitaclul e inghesuit.
Altceva nu prea mai e de spus... Probleme cu motoarele pe benzina in 16V, cu senzorii de la ESP, cu EGR-ul la motoarele 1.9 TDI, cu injectoarele la cele 1.9 TDI cu PD. Stabilitatea nu e foarte ok dar e destul de comoda, unghiul de bracaj foarte bun, piesele foarte ieftine.

| Sergiuuuuu a răspuns:

Pai depinde ce motor are masina stiu ca sunt de 1.4 1.6 1.9 2.0
Este un motor foarte bun pe vw golf motorul de 1.9 de 90 cp ALH
Pai geamuri electrice oglinzi el. Tempomat unele... Adica pilot automat.
Bine la motor acuma depinde cum îl prinzi dar 90cp ALH e superb daca mai vrei ceva inf spune-mi... Funda?

| AnOnImUl321123 explică (pentru Sergiuuuuu):

Are motor de 1.9 cp am uitat sa mentionez.

| Sergiuuuuu a răspuns:

Si cp? Cati 90, 101, 116?