| fyndtnydt7u a întrebat:

Îmi puteți spune unde pot găsi accesorii pentru biciclete de calitate și la un preț nu prea mare? Dacă vă ajută am nevoie de: pompă de mână, mănuși, portbagaj aluminiu pe spate, genți pentru portbagaj, camere, kit de peticit, ciclocomputer, cască, lumini față-spate (cu semnalizare dacă se poate), husă cu gel pentru șa.

De preferat aș vrea să fie un magazin în care să le pot vedea/încerca, dar merg și cele online
Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| cristi202 a răspuns:

Cele mai ieftine de pe tot netul le gasesti, nu si ciclocomputere si casti, la www.bikexpert.ro si www.bicishop.ro. Ambele magazine sunt in Bucuresti, ai adresele pe site-urile lor. La Bikexpert imi place sa merg, baietii sunt foarte de treaba, dar ii evit pe cei de la Bicishop, sunt intepati, se uita la tine de sus, si vor sa termine cit mai repede cu tine. Dar au lucruri foarte ieftine, unele chiar mai ieftine ca la cei de la Bikexpert.
Alta optiune viabila ar fi www.dirtbike.ro, bazarul de acolo. Insa sunt piese second-hand. Dar gasesti piese foarte bune, uneori chilipiruri, piese foarte bune la preturi foarte mici. Incovenientul e ca daca nu e din orasul tau, nu poti vedea ce vrei sa cumperi. Dar eu am luat de acolo multe piese, si intotdeauna am fost multumit.
Si inca ceva. Nu te astepta ca piesele de bicicleta sa fie bune si ieftine. Rar prinzi asa ceva. Cu cit investesti mai mult, cu atit mai calitativ e ce primesti. Un exemplu: un cauciuc de duzina, ce il gasesti in toate pietele si tirgurile din Romania e undeva la 15-20 de lei. Un cauciuc bun incepe de la 60-70 de lei (impatimitii dau si 200-250 de lei). Diferenta, pentru cei ca mine, care fac cate 4000-5000 de km pe an, e enorma. Si la cum merg, si la cit ma tine. Iar tu ce ai nevoie, daca e sa fie de calitate, cred ca te va ajunge la 300-350 de lei. Cele mai ieftine.

| fyndtnydt7u explică (pentru cristi202):

Mulțumesc mult!

| cristi202 a răspuns (pentru fyndtnydt7u):

Cu multa placere!

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cauti un magazin in oras de biciclete

| Mcboss05180 a răspuns:

Un magazin care le are pe cele mentionate de tine ar fi hervisport.

| fyndtnydt7u explică (pentru Mcboss05180):

O să mă uit și pe la Hervisport, mulțumesc!