| adrian_3646 a întrebat:

Imi spune si mie cineva de unde pot cumpara senzori de parcare Hiunday Accent gri vreau senzorii. dau funda.

4 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Daca vrei sistemul original, il gasesti la reprezentanta, la un pret pe masura. Dar cum zice @covexrobu, la orice magazin de piese auto gasesti un astfel de sistem la un pret acceptabil. As mai adauga ca gasesti si prin hypermarketuri; chiar azi am trecut prin Metro, nu m-am uitat in mod special la senzori, insa am retinut un pachet senzori de parcare+inchidere centralizata la 200 RON.

| covexrobu a răspuns:

Pai Hyunday Accent este o masina. Senzori de parcare poti sa cumperi de la orice magazin de piese auto sau unde se vinde asa ceva. Nu este neaparat sa fie exagerat de scumpi ca sa fie buni. La 100-200 de lei gasesti ceva bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine mergi la cimitirul de masini ca acolo sunt mai ieftine sau la casa oficiala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai aflat ca se gasesc peste tot, dar iti recomand un service autorizat care iti ofera si montaj si garantie. Gri nu gasesti dar se pot vopsi inainte de montaj. Vopsirea nu influenteaza functionarea.