| aditzu92 a întrebat:

Imi spune-ti si mie cei care va pricepeti in Auto & Moto in legatura cu...Marcile de masini BMW(favme) si Audi care tip de masina e mai buna.Am un prieten cu care ma tot razboiesc eu zic ca BMW e mai bun el spune ca Audi, eu i spun ca Seria 7 e mai bun el ma ia ca R8 face nu stiu ce...etc Ma refer la Dizain, motorizare, lux, sport car, viteza, adrenalia, senzatie etc, Lamuriti-ma si pe mine cum sta treaba, spuneti-mi care e tip de masina e mai buna mai convenabila la pret tot ce stiti...multumesc anticipat

18 răspunsuri:
| covexrobu a răspuns:

Daca vrei un "avion" particular pe strada normal ca iti cumper un seria 7. Este o limuzina masiva. Pe cand R8 este o masinuta sport care este cam jumatete din gabaritul seriei 7. Sunt 2 masini complet diferite Bmw-urile sunt aspirate, simple. Pe cand audi-urile folosesc foarte mult turbinele si compresoarele. Deci aici iar nu se pot compara. Dar daca vrei sa faci comparatie intre R8 si un alt bmw atunci poti sa il inceri cu un M5 care este o masina sport. Asta ar fi cea mai corecta comparatie. Si tine cont ca M5-ul modificat hamman este cea mai rapida limuzina din lume cu o viteza maxima mai mare de 330 km/h. R8-ul este o masina sport cu 2 locuri s-ar putea compara cel mai corect cu M3 dar aceasta are o capacitate cilindrica mult mai mica decat R8-ul are doar 4 litri si 400 si ceva de cai putere pe cand R8-are v12 in el si o cilindree mult mai mare. deci nu prea poti compara aceste masini. Ca senzatie de condus eu prefer bmw care face legea pe strazi si cam pe orice circuit. Soferii de bmw au reputatia proasta adica ies in decor cu ea fiind ca puterea motorului este mult prea mare si este greu de controlat si de astea vezi atatea accidente in care sunt implicate bmw-uri. Ei au facut o masina de lux care poate sa mearga si sport oricand este nevoie. pe cand audi r8 este o masina sport in care se inghesuiesc 2 persoane.

| covexrobu a răspuns:

Daca vrei un "avion" particular pe strada normal ca iti cumper un seria 7 . Este o limuzina masiva. Pe cand R8 este o masinuta sport care este cam jumatete din gabaritul seriei 7. Sunt 2 masini complet diferite Bmw-urile sunt aspirate , simple. Pe cand audi-urile folosesc foarte mult turbinele si compresoarele. Deci aici iar nu se pot compara. Dar daca vrei sa faci comparatie intre R8 si un alt bmw atunci poti sa il inceri cu un M5 care este o masina sport. Asta ar fii cea mai corecta comparatie. Si tine cont ca M5-ul modificat hamman este cea mai rapida limuzina din lume cu o viteza maxima mai mare de 330 km/h. R8-ul este o masina sport cu 2 locuri s-ar putea compara cel mai corect cu M3 dar aceasta are o capacitate cilindrica mult mai mica decat R8-ul are doar 4 litri si 400 si ceva de cai putere pe cand R8-are v12 in el si o cilindree mult mai mare. deci nu prea poti compara aceste masini. Ca senzatie de condus eu prefer bmw care face legea pe strazi si cam pe orice circuit . Soferii de bmw au reputatia proasta adica ies in decor cu ea fiind ca puterea motorului este mult prea mare si este greu de controlat si de astea vezi atatea accidente in care sunt implicate bmw-uri. Ei au facut o masina de lux care poate sa mearga si sport oricand este nevoie. pe cand audi r8 este o masina sport in care se inghesuiesc 2 persoane .

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Ambele-s masini nemtesti, de calitate, de viteza, de putere. BMW-ul insa a fost mereu preferat din cauza designului atractiv, periculos, 'nervos'.

| alexandra_1780 a răspuns:

Parerile sunt impartite.amandoua sunt masini bune.care e cea mi buna, nu avem de unde sa stim. dar bmw-urile sunt mai ieftine, mai putin defectuase si au pisele mai ieftine(asta o spun tinand cont de faptul ca sotul meu lucra in italia ca mecanic auto)

| urbanghost a răspuns:

Daca vrei "DIZAIN", ia-ti BMW, daca vrei motorizare ia-ti BMW, daca vrei lux, viteza etc, ia-ti BMW... Nu cred ca exista grad de comparatie intre BMW si Audi. Cu toate ca si Audi sunt masini foarte bune

| zeeeeeex a răspuns:

Bai baieti... cand faceti comparatie intre doua masini, trebuie sa luati modele ce apartin aceleeasi clase... Nu compara voi clase diferite ca nu ai ce compara... Oricum razboiul cu amicul tau nu isi are locul, Audi indiferent de model e o masina buna, fiabila, rapida, rafinata, dar dupa parerea mea putin cam plictisitoare... pe langa un BMW (My all time fav 2003 M5) nu sunt termeni de comparatie... motor mai puternic, un sunet de iti ridica parul pe maini, manevrabilitate de invidiat si acum sa fim sinceri... Cat de bine poate sa arate un BMW pe langa ori Audi... Eu un BMW!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bmw-u spaima continentelor mai intrebi? si viteza si confort si sport si lux orce vrei.

| whitehair a răspuns:

Sant doua clase de autoturisme complet diferite, atat ca conceptie cat si ca realizare.Seria 7 a constructorului bavarez se adreseaza in special oamenilor de afaceri. iar baietii din Stutgart au dezvoltat R8 din masina de serie limitata pentru circuit.La ce ofera, pentru un pret corect, amandoua reprezinta varful tehnologic in clasa lor.Totul depinde de gusturile fiecaruia si de ceea ce vrea de la acea masina.

| smooth a răspuns:

In primul rand. seria 7 nu se compara cu R8! un r8 poti sa il compari cu un M6! parerea mea e ca bmw-ul e mai bun din punct de vedere fiabil.acum fiecare masina are slabiciunea ei. un bmw seria 5 din 2002-2003 m paket 525i sau 530i masina ideala pentru orice! un motor benzinar este mult mai bun decat unu diesel parerea mea si mult mai performant

| mitica_6163 a răspuns:

E doar o chestiune de gust atunci cand compari doua modele (audi bmw) apartinand aceluiasi segment. Nu poti sa pui in balanta seria 7 cu r8. Seria 7 il poti compara cu A8, seria3 cu A4, q7 cu x5, x3 cu q5 etc. Ei, din aceste grupe eu as alege si-si, in functie de segmentul din care face parte. Ex. la categ. suv (x5-q7) as alege q7. Intre A8 si seria7 as alege pe cel din urma. E infantil "razboiul" cu amicul tau, arata-i cum se pune problema

| mitica_6163 a răspuns:

Urbanghost, vino cu argumente. Comentariu tau e tipic unui prescolar, a auzit si el de bmw si o tine una si buna. Cate bmw-uri si cate audi-uri ai condus tu la viata ta?

| mitica_6163 a răspuns:

Aditzu92, mai citeste de 10 ori. Scrie clar "Urbanghost", nu iti era adresat tie. In ceea ce priveste "studiile" (?) sincer ma indoiesc ca poti stii prea multe la varsta ta. Si stii de ce? Iti lipseste practica. Asteapta sa cresti mare, sa-ti iei permisul si poate atunci vei avea ocazia sa conduci aceste masini. Pana atunci, burta pe carte ca sa poti avea candva casa si masina visata. Sau esti adeptul "curentului" Becali?

| steff a răspuns:

Bmw...Audi...2 marci foarte cunoscute, insa daca vrei sa faci o comparatie intre modelele de top compara un BMW M6 cu un R8 de exemplu.ai sa vezi diferenta!winking

| aditzu92 explică:

Va multumesc foarte mult pentru raspunsurile pe care mi le-ati dat ce pot sa spune ca jumatate din aceste raspunsuri merita fara discutii premiu adica Declarate raspunsuri Castigatoare..si in legatura cu Domnul mMitica pot sa spun ca am studii si nu vorbesc despre BMW ca un prescolar cum zici tu...asa ca sunt fan BMW si nu ma contrazice si ma intarata ca nu sti tu mai multe...am vrut sa te anunt ca sa nu te umfli prea tare

| aditzu92 explică:

Va multumesc foarte mult pentru raspunsurile pe care mi le-ati dat ce pot sa spune ca jumatate din aceste raspunsuri merita fara discutii premiu adica Declarate raspunsuri Castigatoare..si in legatura cu Domnul mMitica pot sa spun ca am studii si nu vorbesc despre BMW ca un prescolar cum zici tu...asa ca sunt fan BMW si nu ma contrazice si ma intarata ca nu sti tu mai multe...am vrut sa te anunt ca sa nu te umfli prea tare

| aditzu92 explică:

| aditzu92 explică:

| adisoll a răspuns:

Am Audi A6 2002 Si nu se compara cu un seria 5 il iau oricand si dupa cum spunea un prieten de al meu ce lucra la Leasing Audi este masina De oras si nu se poate compara cu nici unawinking raspunsul meu amandoua