| mik33 a întrebat:

Imi trebuie permis pentru condus un scuter?

12 răspunsuri:
| beba a răspuns:

Yaphappy

| adi_7507 a răspuns:

Daca are sub 50cmc nu.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Da :d

| dulshe a răspuns:

Da iti trebuie, dar sa stii ca e mult mai usor pe scuter decat pe masina(ma refer la carnet, adica sa scoate mai usor)

| DenissaDeea a răspuns:

Depinde de tipul de scuter, sunt unele scutere care necesita permis de conducere si unele scutere nu necesita permis de conducere.

| AllenTJ a răspuns:

Depinde de cmcwinking

| yasminna a răspuns:

Da daca are peste 50cmc, nu daca sub 50cmc.Si iti trebuie curs de legislatie daca e sub 50.

| andi a răspuns:

Daca e 49cm3 sau mai mik il poti conduce oriunde, daca e mai mare il poti conduce doar pe camp sau la tine in curte( sa spunem k ai un teren mare si chiar daca nu ai eu tot iti doresc )winking

| 123456_6075 a răspuns:

Pt scuter cu capacitatea cilindrica sub50cmc iti trebuie un curs de legislatie... daca ai deja permis.nu iti mai trebuie legislatia. iar daca are mai mult de 50cmc iti trebuie permis categoria A1 sau A depinde de capacitate

| iluminous a răspuns:

Daca are capacitatea cilindrica sub 50 cmc, nu iti trebuie. daca este agala cu 50cmc sau mai mare, obligatoriu.

| cisse a răspuns:

Depinde de motorizare... daca are peste 49 cm2. da iti trebuie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astazi eu dau de permis pe scuter de 50 cmc...Am umblat cu el, m-a prins politia, mi-sa confiscat scuteru si mi-a spus sa ma duc sa il ridic cand am permisu big grin...

Întrebări similare