| VargaRuben00 a întrebat:

Împlinesc 18 ani. Vreau o mașină nici prea slabă, nici prea puternica, pentru tineri. Buget: aprox. 2000 de euro. (știu că nu e mult dar doar atât am reușit ☹️). Idei?

11 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Opel Astra H sau GTC, daca te descurci cu doua usi.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

O dacie e tot ce i ti trebuie nu ai nevoie de masini de fițe, ai 18 ani sigur esti incepator nu esti as la volan, daca facii accident dacia se repara mai usor decat opel sau alte mărci.

| regis a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Poti detalia afirmatia "dacia se repara mai usor"?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru regis):

Sunt piesele mai ieftine eu asa stiu, in comparatie cu o masina straina.

| Maguraa713 a răspuns (pentru regis):

Se referă ca piesele Dacia sunt mai ieftine și se găsesc ușor

| regis a răspuns (pentru Maguraa713):

Piesele de Dacia nu sunt mai ieftine, ba dimpotrivă, grupul Renault are renumele de a avea preturi peste medie la piesele de schimb.
Iar de gasit mai usor, am mai auzit tampenia, da nu stiu in ce lume traiti. Orice magazin auto livreaza orice piesa de masina produsa in Europa in cateva a ore, sunt siteuri specializate unde iti poti comanda piesele de azi pe maine, depozite care au in stoc orice, ce inseamna "se gasesc usor"?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Opel Astra H, Renault Megane 2, Ford Focus 2.
Daca o alegi bine si ai un mecanic bun, nu iti face nici una din ele probleme grave.

| Sophieka a răspuns:

Ideea mea e sa nu cheltui banii stransi pe o masina.Masina e un moft.In ea trebuie sa bagi bani, nu iti aduce mari beneficii...Asa cum ai putut merge pana acum cu picioarele, poti merge si de acum incolo.

Mai bine ai pune mai multi bani deoparte pentru o locuinta / afacere sau ceva bun pe viitor.

| dinaprilie a răspuns:

Mm.poti sa te uiti pe la golf 4 sau poate un ford focus..nu sunt nici f scump de intretinut si iti faci treaba cum ai "specificat" tu.

| ClaudiuM1997 a răspuns:

Salut. Sincer as cauta o masina cu motor de 1.6 benzina indiferent de firma. cam toate sunt reusite. Ai astfel Golf 4, astra g, ford focus, renault meagne, etc. Eu zic ca e suficienta putere de inceput. O amica o facut un drum de mare cu o masina cu asa motor cu 4 pasageri + bagaj. Daca nu te deranjeaza ceva mai mic atunci poti sa te uiti si la polo, clio, corsa doar ca aici sa fie motorul macar de 1.4 mpi. Diesel nu as recomanda fiindca in bugetul tau cam toate au 300.000-500.000km.

| PirvuDragos a răspuns:

Hellcat