| Amg33 a întrebat:

În ce constă testarea psihologica pentru permis?

5 răspunsuri:
| Sophieka a răspuns:

Consta in cateva intrebari despre tine... Cum ti-a fost copilaria, daca ai avut probleme medicale si daca ai consumat vreodata substante.

Cel putin, aceste intrebari mi-au fost adresate mie acum 6 ani iar dupa aceste intrebari am putut pleca.

Am mers intr-un loc unde s-au facut toate testarile pentru permis...Am intrat dintr-o camera in alta pe rand (fiindca eram mai multe persoane). Intr-o camera era psihologul, in alta medicul oftalmolog s-a.m.d

Toata aceasta treaba a durat cam 15 minute.

| nukeyly a răspuns:

Consta in cateva intrebari despre tine... sa vada daca esti apt medical si intreg la cap sa conduci pe strazi si nu prin oameni, pe trotuar full speed.

Un banc in tema:
Cica om conducea o masina si din cand in cand vedea cate un om pe strada si il calca cu masina aleator si intentionat
la un moment dat vede o calugarita ce face autostopul, la care omul se tot gandeste s-o calce sa nu. opreste si o i-a in masina, dupa cateva minute pe marginea drumului apare o batranica, omu alege sa n-o calce deoarece calugarita e in masina cu el, dupa ce trece de batranica se uita in oglinda! si-o vede cazuta pe jos, la care calugarita: Noroc c-am deschis eu usa!
--
Morala calugarita nu ar trebui sa treaca testarea psihologica pentru permis, teoretic.

| Violleta2022 a răspuns:

O discutie de 15-20 de minut despre tine, cu un psiholog.
Intrebari simple dar relevante pentru a vedea cum gandesti, daca ai vreo priblema pishica, daca esti obsedat de ceva, daca ai avut traume psihice, daca ai fobii, samd.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai sunt si niste teste de evaluare a intelectului, de exemplu gasirea unor numere anume de pe o foaie plina cu numere sau potrivirea de forme geometrice etc, verificarea reflexelor stanga dreapta. Plus acele cateva intrebari pe care le pune psihologul ( o discutie libera ). Stai calm, nu stiu sa existe cineva care sa fii picat aceasta testare.

| Brizbriz a răspuns:

Vor sa afle daca esti prea nebun sa conduci masina cu permis