Buna
Nu mai tin minte daca trebuie sa mai platesti din nou la politie taxa insa va trebuii sa mai iei minim 3 sedinte de condus de la instructorul tau, cum spune Anonim. Suma variaza, aceste informatii le obtii de la el...Intre 60 si 120 lei per sedinta (fiecare instructor are taxa lui...)
La mine e chiar 200lei :/
Da' unde te-ai inscris la scoala, in New York?
Cred ca imi amintesc ca tu esti cel care se plangea de instructorul s-au parca? Stiu ca am oferit si eu un comentariu la postare...
Trebuie sa il schimbi parerea mea, e bataie de joc.
Nu sunt cel care a sa plans de instructor. Instructorul meu imi explica bine insa tot
este posibil sa il pic fiind ca Timisoara este un oras aglomerat cu intersecti ciudate fara vizibilitate si strazi pline de masini parcate. Insa am pus intrebarea deoarece nu prea am bani si daca pic sa stiu cat costa sa il dau din nou.
Buna,
Ii raspunsesem la al doilea comentariu utilizatorului : BatranulIntelept. Lui i-am adresat intrebarea.
La examen, vei conduce la fel ca si cand esti cu instructorul, cu 30 km / ora.
Deci minim 300 lei sa ai pregatiti, si sper ca nu ti se apropie expirarea dosarului de inscriere la scoala...Pentru ca, din ziua in care te-ai inscris la scoala, ai 1 an de zile pe baza sumei platite sa faci orele si sa dai examenele. Dupa 1 an de zile, dosarul iti expira si va trebuii sa reincepi scoala de la 0. Sa te reinscrii, sa platesti iarasi taxa de inscriere, sa faci orele, sa dai examenele.
Sper sa reusesti si sa ai drumuri cat mai bune! Si daca pici, nu privii ca pe un esec...Nu este usor la inceput, si nu te invinovatii prea aspru. Orice lovitura, e un pas inainte.
Mai am timp pana imi expira dosarul pana in august 2021
Si cat costa o sedinața?
Depinde. In jur de 100 lei, n-ar trebui sa fie mai mult.
mrsmrsmrs întreabă: