Apropo! Indreaptate cu proces si impotriva celui ce ti-a produs dauna. Mergi la un avocat!
Banca Carpatica e... bancă, nu societate de asigurări. Aia e altă firmă; oricum, bănuiesc că lor te-ai adresat de fapt. Dacă nu ai fost nici măcar contactat... fă o plângere la Protecția Consumatorului (ANPC).
Serios? Exista si firma de asigurari Carpatica doar ca este in faliment: http://www.carpaticaasig.ro/
Http://www.carpaticaasig.ro/
Firma este in faliment si daca nu-i tarziu, ar trebui sa te inscrii ca parte in procesul de lichidare, altfel nu mai obtii nimc. Mergi la un avocat.
Dacă citeai atent răspunsul meu, ai fi observat că am spus:
„(societatea de asigurări) e altă firmă. (...) bănuiesc că te-ai adresat lor de fapt".
În plus, eu unul nu am de ce să mă înscriu la masa credală - nu eu sunt păgubit aici, ci cel care a pus întrebarea.
Scuze! Am gresit adresa. Al 2-lea raspuns era adresat autorului. Doar ca la primul am avut dreptate. Carpatica asigurari este parte din consortiul Carpatica asa cum BRD are BRD Asigurari, BT are Groupama si colaboreaza si cu Aegon. Daor ca Aegon nu este parte din BT pe cand Groupama este parte a consortiului BT.
Data viitoare sa NU mai faci asigurare "de-aia ieftina". Cit dai, atita face.