| Daniel09857 a întrebat:

In Iași, unde va adunați seara cu mașinile la cerculete? Sunt câteva zile in Iași, va rog fără răspunsuri aiurea și Daa răspunsuri ce nu au legatura cu subiectul, gen "lasă cerculetele" "etc... sunt irelevante, citesc primele doua cuvinte, dacă văd ca e un mesaj de genu nu îl citesc

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Inscrie-te pe grupurile Iesenilor ("Esti din Iasi daca..." si ce mai gasesti), si posteaza acolo o invitatie, sau o intrebare, sa afli daca exista vreun grup primitor de plimbareti cu masina.
Nu intreba direct de cerculete, ca pari copil. Daca mergi in parcarile mari (Carrefour, Kaufland, etc), sigur gasesti pe cativa care se invart, dar nu toti au chef de socializare.
Aduna-i de pe Facebook pe cei care au chef de 'o minciuna' cu un necunoscut.

| Daniel09857 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

S-a cam lăsat perioada de cerculete și golaneala noaptea mai in toată tara, prin parcări gasesti băiețași cu golf și alte masini cu tracțiune fata, rar câte un Bmw, merc vechi și cam atat. am plecat din Iașiz

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Daniel09857):

Sa stii ca au mai disparut din "racerii" de acum 10-15 ani. Imi aduc aminte ce masini aveau gastile de pasionati in trecut, torpile stage 2-3, motoare de fuga la baza. Acum, vorba ta: plin de Golfuri, si alte gunoaie 1.6. Nu pune nimeni turbo, nimic. Iar la expo vezi doar jante si suspensii.
Doar la drag si indemanare mai vezi baieti seriosi, dar aia nu prea ies pe strada.

Cam așa, s-a dus perioada... era frumos, in fine, știam și eu niște băieți cu Polo/Bmw pisicuțe sau ursi mai demult ce efectiv erau torpila, turbo, tot ce vrei și când i-am îndurerat de ce s-au lăsat au spus ca nu mai au cu cine iesi, ca la expo nu se mai caută asta și ca acum poliția la orice modificare sare mai ceva ca la infractori, in fine, la mine in oraș, im Bucuresti, suntem câțiva care ne adunam, dar mai rar, cu Bmw-URI, f10/E60 și f30, Mercedes, etc... dar diesel, eu nu îmi permit un motor de 3.0 benzina, consuma prea mult, stiu ca e alta senzație, e Nebunie o mașina de genu, dar ma mulțumesc cu 3.0 meu diesel, măcar tracțiune spate sa fim toți când iesim

Eu am avut pentru putin timp o Astra cu swap 2.0 turbo, ceva peste 200cp, dar nu ramasese altceva interesant la ea, in afara de motor.
Nu aveam pe atunci buget de asa ceva, nici acum nu as avea.
Am dieseluri, ca sunt bune la casa omului, cu putere ok pentru trafic.
Idealul meu este benzinarul turbo, 4 in linie. Mi-ar placea un 20LET, dar caroseriile vechi sunt periculoase, iar cele noi prea grele...
Am mai avut un W124 cu 2.0 diesel si 4 trepte, ala mi-a placut mult. E genul de masina pe care as pune un 3.0 diesel, o turbina, injectoare modificate, debit mare, etc. Chiar si asa, cu cei 65 de magari, sau cat avea, prindeam repede 100-110 in oras, cu a 2-a. La drum urca pana la 140-150, moment in care incepea sa faca precum un vaporas, ca se plafona motorul laughing

Tare laughing Am aflat ceva nou, e este Mercedes cu 4 trepte doar, unu de genu mi-ar placea și mie, doar sa ies in Weekend cu el, vara sau primăvara, sa ai ce sa admiri din el

W123 inca e la pret bun, merita ca masina de duminica.
W124 sunt si mai ieftine, dar tabla e mai proasta la ele.

Nu ma refer la pret, fix de asta, majoritatea sunt prea ieftine, nu sunt întreținute iar dacă cumpar unu mai scump, întreținut bine, când îl revând nu prea îl mai caută lumea

7 răspunsuri: