Nu stiu cum ai luat tu 25 la chestionar cand nu stii niste reguli generale. Si eu saptama viitoare dau sala si nu am citit cartea recunosc, dar am facut chestionare la greu. Stiu aproape 1000 de intrebari din 1117 care sunt pentru CAT.B. La traseu cand urci in masina cu politistul iti asezi prima data scaunul, dupa oglinzile retrovizoare si iti pui centura. Sa ai grija la semne, politistul o sa te "incerce" si o sa te puna sa opresti in zona de Stationare interzisa, Oprire si sa ai grija si la strazile unde nu ai voie sa intri. Numai bine, si apucate sa inveti si sa dai de carnet si sa nu ne mai spui tu noua care rupem chestionarele in 2 ca sa luam sala cu 22(sau mai mult) si tu intr-un singur chestionare iei cu 25.
Multumesc frumos, sa faci multe chestionare. Fa pe www.drpciv.ro si www.chestionare.auto15.ro si sigur o sa il ei. Eu azi am facut peste 45 de chestionare si am picat aproape 7-8.
Multumesc pentru site-uri :D eu fac de aici: http://www.scoalarutiera.ro/chestionare-drpciv
iti explica si video daca ai gresit
E bun si ala...Fa unde crezi, eu acum fac pe drpciv ca intrebarile dupa site o sa imi pice la sala. Si din 50, vreo 40. Conteaza sa iau sala din prima si la traseu nu am probleme, conduc bine nu am probleme, doar ca sunt agresiv cu pedalele dar o sa remediez problema. Succes si sa ei sala si traseul din prima
Serios, ai luat 25 puncte si nu stii care e diferenta intre drumuri?
dupa cum le zice si numele sunt diverse categorii de drumuri dupa importanta acestora
Ai nevoie de mai mult de 4 zile. Fa multe chiestionare iar cand ajungi sa iei 7 - 8 chiestionare din 10 atunci poti sa mergi la sala
Citeste si legislatia de vreo 2 ori, asta o sa-ti raspunda si la intrebariile de mai sus
Succes!
Voi fetele"nu mi se pare deloc greu! " Sunteti zeite la volan...toti se roaga de voi.