Deci daca e in colt poti pune un atipilt asa am facut eu si nu se ma intinde daca nu este o solutie care pui acolo si nu se mai intide crapatura intebi la magazine auto funda?
Exista centre specializate in reconditionari de parbrize. Uite aici niste adrese:
http://www.autoglasstripon.ro/
1. Tratament Hidrofob - aplicarea pe suprafata curatata a geamului a unui polimer trasnparent care umple spatiile microscopice ale geamului, si astfel nu sta pe geam apa, praful (aluneca pe el) - 300 ca lei
2. Tratament polishare si lustruire geamuri - pentru. eliminarea zgartieturi si murdarii (se curata geamul, se marcheaza zonele cu defectiuni, se prelucreaza suprafata cu masina de polishat, folosindu-se un material abraziv). Pt. zgarieturi fine - se foloseste polish compound foarte fin tip P sau discuri de fetru. Pentru zgarieturi medii, vizibile si palpabile, precum si pentru cele adanci - substante cu abrazivi de granulatie mai mare
3. Pt. sparturi si crapaturi - se scoate aerul din spartura (cu dispozitiv special - gen pompa vid), se injecteaza in spatiul gol rasini speciale care este aspirata de vacuumul creat, dupa uscare suprafata se lustruieste - 25 - 30 USD
La autoturismele indigene cu parbrize mai ieftine - de preferat inlocuirea
adresa: Expert Auto Detailing (din Drumul Taberei) - Str. Valea Oltului 69-71, tel 312 22 22, 0722 122 222, 0788 122 222
O alta solutie ar fi Triava Auto Glass S.R.L. dar nu stiu adresa cauta pe Google sau aici: http://www.expertdetailing.ro/ro/64_29_index.php#5 sunt foarte multe centre dar pentru acestea 3 garantez ca sunt seriosi si fac treaba buna fiindca am avut de-a face cu ei de-a lungul timpului!
Incearca service-uri care monteaza parbrize si intreaba daca reconditioneaza sau au solutii speciale pentru tratarea parbrizelor fisurate. Chiar daca nu au asa ceva poti sa ii intrebi sa iti spuna exact unde ai putea duce masina. De exemplu la mine, in Resita, exista un service care se ocupa numai cu asa ceva. In plus mai monteaza parbrize noi si aplica folii omologate. Deci te poti invarti dupa termenii acestia : montare parbriz, aplicari folii omologate, etc.
Salut! Poti sa mergi la un service care se ocupa cu asa ceva si iti pune ceva pe parbriz si nu se mai creapa ramane asa tot timpul.
E destul de Simplu de ex La mine in Brasov Exista service-uri care monteaza parbrize si le si repara.ca de exemplu acolo unde se opreste Fisura pe parbriz ei face foarte Finut o Gaura cu un si pune ceva in gaurica respectiva si de acolo nu iti mai pleaca alta Fisura e tare treaba...