| SingleForOne a întrebat:

In ultimii ani, mai toata lumea vrea sa se faca o tranzitie cat mai rapida spre autovehiculele electrice si intreg sistem energetic sa fie regenerabil. Dar nu cred ca sunt planuri pentru autovehicule militare electrice.
Se lauda ca vor renunta COMPLET la petrol, gaze naturale, carbune, posibil si energia nucleara.
Dar cum vor putea alimenta autovehiculele militare, de la masini pana la avioane si tancuri, daca acelea vor fi reduse foarte putin si imi imaginez ca pretul va fi imens față de acum?

2 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Cele militare vor ramane, cred, in continuare pe carburanti. Doar daca se va descoperi un acumulator extrem de puternic incat sa faca sa mearga si tancurile. aici mai intervine, insa, o problema. Motorul electric cand da de greu se incalzeste si se arde. Un tanc nu este facut pentru sosele ci pentru drumuri grele si in panta. Cam greu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cele militare sunt putine, si
utilizate mult mai rar comparativ cu autovehiculele folosite de oamenii obisnuiti. Iar in caz de razboi, ecologia si incalzirea globala clar nu mai sunt o prioritate.
Nici spitalele nu vor trece curand pe baterii