Sfatul meu e sa fugi de ea daca zici ca cel care a vopsit-o nu s-a chinuit sa ascunda acest fapt.
Asta inseamna doua lucruri, fie a fost cumparata avariata si vopsita recent, facuta anume de vanzare, fie cel care a avut-o nu s-a interesat suficient de ea, si a ales mereu varianta cea mai ieftina.
Daca vopseaua e facuta aiurea, eu tind sa am dubii de cum a fost intretinuta masina, sau sa cred ca a fost avariata si reparata pentru "aspect comercial".
Personal mi-a trecut prin mana o masina care a fost avariata lateral spate, a fost schimbata aripa complet tot ce a dat de gol aceasta operatie a fost masticul proaspat, si vopseaua de la baza care se vedea ca e diferita cand apareau zgarieturi€, in rest vopseaua, era perfecta, nu-ti dadeai seama ca a fost vopsita asa de bine era facuta, si nu existau alte urme.
Acum in cazul tau, nu e neaparat ca masina sa fi fost avariata, poate a fost doar zgariata, sau a avut urme de rugina la aripa, chestie des intalnita la aceste modele, si asa au schimbat elementele de caroserie mai apoi a revopsit-o complet pentru a nu exista diferente de culoare.
Totusi, sunt masini cu o varsta, rar, foarte rar mai gasesti o masina cu vopsea originala.
Decizia iti apartine, dar un sfat tot iti mai dau: Nu te grabi! Mai vezi una, doua, 10, 20 de masini inainte sa dai banii, daca iei prima masina poti constata in scurt timp ca te-ai inselat si nu e atat de buna pe cat parea a fi.
Probabil esti vreun frustrat cu sula mica, la care nu se uita nici o femeie. Saracut cu duhu' trebuie sa mai fii mai nenica cu s... mica!
Sigur a fost pocnita. Si masina de 16 ani din Germania cu doar 155k km? Cam putini, nemtii fac 155k in 3, 4 ani
Are o hartie de la un dealership care arata ca i s-a facut ceva service in 2015 si avea 126k atunci, daca hartia aia e reala atunci ma duce cu gandul ca ala care a avut-o d-abia mergea cu ea, intr-adevar si mie mi s-au parut putini dar la o masina veche de 16 ani ai crede ca ar arata de 16 ani... (interioru uzat, piele decolorata / patata) dar cum am zis arata foarte bine pentru varsta ei.
In situatia asta, fugi de ea! La cat de uyzata pare la interior, si la vopseaua schimbata, cred ca i s-a dat kilometrajul inapoi, ca sa poate sa o vanda la un pret bun.
Probabil ca motorul este superobosit.
cauta-ti alta mai noua, sau care sa arate decent.
Conteaza sa fie reparata bine.Ar fi bine sa o vada cineva care se pricepe la masini.
Exact ce am spus putin mai sus: nu stiu multi care se pricep si astia pe care ii stiu sunt prieteni vechi care au devenit mecanici sau ucenici si sunt foarte ocupati, neavand timp de mine.
Dar totusi daca mai tine masina si nu o da o sa il rog sa aiba rabdare ca poate reusesc sa aduc pe cineva cu mine.
In general acum in Germania nu mai sunr masini bune.Le duc acolo din toate tarile ca sa creada nătărăii ca sunt de calitate.Totusi daca cineva care se pricepe va evalua masina si zice ca e o.k. atunci ramane doar sa te decizi daca o iei.
Crede-ma m-am gandit si sa vin cu cineva sa se uite la ea dar nu cunosc multi care se pricep si astia pe care ii stiu nu prea au timp de mine.