| AdiMihai25 a întrebat:

Începător in prima cursă pe tir, ce îmi recomandați sa imi pregătesc?
În afară de GPS fiind cel mai important, invertor 24v, camera video, tricouri, pantaloni, adidasi, troller, pastile, mâncare etc
FUNDAA

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Trusa de prim ajutor si stingatoare (cel putin 2, tinute in locuri diferite, dar toate usor accesibile in caz de nevoie!

| Sorinelz1 a răspuns:

Sa ai un card bancar.

Nu veni cu cash ca o sa ți fie greu.

Nu veni cu cartele românești.

Ai nevoie de internet non stop când ajungi la adrese, GPS e de aruncat! Nu ți ajuta mare lucru.

Îți trebuie net roaming ca sa folosești google maps în caz ca e vreun drum închis.

Învață te sa folosești google maps. Când setezi o adresa, înainte de a pleca, uita te bine la traseu și nu te lua Mota mo de pe GPS.

Când ajungi la destinație deschide google maps și te duce direct In fata clădirii.

Deci, Card cu bani și cartela bună cu internet roaming! Cauta opțiuni ca aici sunt scumpe și net puțin!

| pacatos a răspuns:

Cumperi cel mai bun GPS de pe planeta NAVIGON el are mufa de USB normal care se alimenteaza cu 5volti
Asa ca 5 volti din 24 se poate face repede
cred ca sunt multe incarcatoare din astea de telefoane auto capete
care scot 5 volti si se pot baga la 24 volti
asa ca daca nu sunt exista o piesa gata facuta de fabrica se cheama L7805CV care poate fi pusa intr-o cutiuță de tabla conserva ceva si in piesa asata intra 24v si scoate 5 volti
reste foarte simplu de utilizat