| Lustra a întrebat:

Intr-o luni (21.10.2019) am fost declarat admis la proba practica pentru permisul auto, categoria B, in Galati. Acum e vineri si nu mi-a venit nimic prin posta, un aviz sau ceva.
Mai trebuia sa fac ceva din momentul cand am luat traseul? Instructorul a zis ca saptamana asta ar trebui sa ajunga, mi-am intrebat si colegii, le-au venit mai repede.
Da stiu, atata efort si asteptare si acum nu mai am rabdare o saptamana sa vina o bucata din plastic, dar ma gandeam ca mai trebuie sa merg undeva. Politistul si instructorul n-au mai precizat nimic. Ma ajuta cineva cu niste detalii?

4 răspunsuri:
| Denisa0954 a răspuns:

Nu mai trebuie sa faci nimic. Iti va veni un aviz in posta. Cu ala te duci la posta indicată pe aviz cu buletinul si il ridici

| Cutezătorul4k a răspuns:

Stai calm ca o sa ti vina permisul prin posta, saptamana viitoare o sa il ai mai mult ca sigur. Cand vezi un plic alb in posta stii ca tina venit permisulwinking sa te bucuri de el si drumuri bune happy

| Marycel a răspuns:

Permisul vine în 7-10 zile lucrătoare de obicei, așteaptă postarul, ce-i așa grrubde așteptam.

| Violleta2022 a răspuns:

Pai, este inca foarte devreme, permisul soseste cu posta intre 7 si 14 zile. Daca ai fost admis abia luni, marti abia l-au dat in lucru si probabil saptamana viitoare il vei primii.