Cu Fusion nu am mers, dar 1.4 TDCI sigur consuma mai putin, iar taxele sunt mult mai mici.
Golf 4 e nasol rau, stabilitate nu ai decat daca pui arcuri sport, confort ai doar in fata (si ala limitat), pe bancheta stai ca pe bordura, loc la picioare nu ai, iar pragurile si hayonul au inceput sa "dispara" la mai toate. 1.9 TDI/SDI e bun, 1.4 si 1.6 benzina sunt niste glume proaste.
Ford Fusion ar fi un concurent pentru VW Polo/Caddy, eu te sfatuiesc sa mergi pe Ford Focus 1, e mult, mult mai ok decat Golf 4.
Golf 4 sta mai bine pe drum decât Fusion, e mai confortabil, 1.9-2.0 diesel trag bine, nu ai probeleme in Depășiri, interior mult mai frumos și aspect in general mai bun, ținuta de drum nici nu o poți compara, Golful e cu mult peste, însă Fusion este mai mare, ai portbagaj mai mare decât la golf, garda la sol mai ridicată și spațiu puțin mai mare, dar ținuta de drum nu e confortabila, obosești repede, dacă ai un buget mai mic, mai bine te uiți după un Opel Astra G, din 2002-2004, euro4, break, 1.7 disel, se tine pe drum mult mai bine ca un golf, întreținere f ieftină, piese extrem de ieftine ce se strica greu, mașina aia nu te lasă in drum, consum mic și e confortabila, mai ales pentru șofer și cel din dreapta, dar nici cei din spate nu au de ce sa se plângă dacă nu pui 3 in spate, plus ca are portbagaj mare
Eu cu mai mult de 120km/h nu merg. si ideea e sa am confort pe durata unei calatorii de 4-5 ore si consum mic.
mai exact pentru excursii in timpul liber
R0bi întreabă: