| RaresUngureanu a întrebat:

Intrebare de 1000 de puncte... Daca ati dori sa initiati o noua marca de masini.ce denumire i-ati pune? Imi trebuie pana maine la un proiect sad multumesc big grin

11 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Dacă ar fi una de duzină aşi numi-o Taranu iar una bengoasă:Senato sau Parlamento.

| IMC90 a răspuns:

Numele unei marci nu este ales ca sa sune ''cool'' ci are o anume semnificatie.

Spre exemplu :

- FIAT : ''Fabbrica Italiana Automobili Torino''
- Renault : Este numele de familie al fondatorilor (Louis Renault, Marcel Renault, Fernand Renault)
- Volkswagen : In traduce libera ''Masina Poporului''
- BMW : ''Bayerische Motoren Werke AG'' (în română Uzina Bavareză de Motoare SA)

Asadar, daca vrei sa te prezinti decent la proiect, uita tampeniile de mai sus si compune un nume care sa semnifice ceva. Profesoara vrea sa vada si cum ai gandit numele...

De exemplu, alegi un oras important unde sa fie uzina producatoare (Bucuresti, Cluj, Timisoara, Ploiesti, Iasi s.a.m.d) si te inspiri si din numele tau de familie

sugestii:

UTMC (uzina tehnica de constructii motoare Cluj)
RADIS (romanian autovehicle & devices Iasi)
URMT (uzina romaneasca de motoare Timisoara)

Sau, alegi un simbol al tarii ca nume al marcii (cum ar fi un rau, un fluviu, un munte) :

DUNAREA, BEGA, SEMENIQ (in loc de Semenic, ca sa sune cool na rolling on the floor )

| neutrino a răspuns:

TPU.

| Chrysstian a răspuns:

Krowqh.stai sa auzi si paronuntia in engleza. uita-te la acest link
:
http://translate.google.com/#en/ro/krowqh
si apasa butonul cu difuzorul

| XtremeX a răspuns:

HP i-as pune nume big grin (horse power)

| sergiu1s a răspuns:

Drive dance

| mircioiu97 a răspuns:

Eu CmC big grin

| b2013 a răspuns:

Ceva scurt, usor de pronuntat in mai multe limbi.
Da, KAGE al lui UrsuSocat suna ok!

| UrsuSocat a răspuns:

Ar suna bine Kage? Sa auzi lumea pe strada mi-am luat un Kage negru sau noul model Kage a castigat premiul Top Gears pentru cea mai rapida masina. big grin Succes la proiect!

| Coshmyn a răspuns:

Eu as pune zeus, m-am gandit la acest nume pentru ca eu joc call of duty black ops si exista in acest joc o arma numita zeus si este cea mai puternica, sper ca te-am ajutat

| PilulaDeRas a răspuns:

Tyju ar suna binelaughing