| LaviniuA a întrebat:

Intrebare pentru cunoscatori:

Ce masina 4x4 ar fi buna, sub 15.000 euro? Caut asa ceva:
- garda inalta, de genul Hummer
- suficient de puternic, incat sa traga o rulota de 1.5-2 tone
- sa pot merge off-road la nevoie... nu pante abrupte, doar chestii de bun simt happy
- sa nu aiba foarte multi km la bord

Multumesc!

7 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Volvo XC90, Toyota Land Cruiser, Nissan Pathfinder sau un Mercedes G mai prapadit, cu motor diesel.

| relian a răspuns:

Truck,ala e bun pentru ce cauti tu.Ford,Dodge,Chevrolet,GMC

| LaviniuA explică (pentru relian):

Ziceam sa fie un sh sub 15000 euro. Cred ca brandurile astea au truckuri cam scumpe si la sh happy

| relian a răspuns (pentru LaviniuA):

Noi da nu gaasesti la pretul ala de nici un brand nici suv macar.Folosite gasesti si mai ieftin decat arati tu.Bine nu stiu daca gasesti prin RO,acolo truckurile nu-s asa de comune,deci nu prea sunt,cred,nu stiu ce masini sunt prin RO.
Bine ca acum piata este cam scumpa,dar am vazut deja incepe sa dea inapoi,asa ca mai asteapta nitel.
Daca esti femeie,atunci trebuie sa cauti o masina cit de cit buna,asta daca nu stii tu sa repari sa intretii o masina.
Zic eu de femei,dar cered ca is mai multi barbati care nu se pricep.

Dar unde te duci cu rulota? Depinde si ce rulota ai cit de mare este,asa daca ai una micuta,e bun si autoturism, poate sa traga o rulota mica.

Sincer eu am stat in rulota, adica asa cateva zile si nu-mi mai trebuie laughing am stat in rulota mare, ditai rulota, dar daca e sa merg undeva in vacanta prefer sa stau la motel, la hotel laughing in rulota sa stea altii

| LaviniuA explică:

Mersi. Si daca ar fi sa vreau ceva mai puternic decat Duster? Vreo marca straina?

| IceRope a răspuns:

Dacia Duster.

| SunsetTrance a răspuns:

Nissan Patrol din 1995-2000, cu motor de 3000 diesel

sau Mitsubishi Pajero cam tot din aceeasi perioada, pana in 2005, cu motorul de 3200 diesel