Depinde in primul rand de cat de veche este masina si ce km are deja la bord!
Uite aici ceva reviuri:
http://www.carsguide.com.au/car-reviews/bmw-520d-touring-review-10750
An 2006, km 250 000
Fer vechi si obosit.
Pe bune? Fier vechi si obosit? Eu cred ca masina aceea este un lux in Romania in momentul in care vezi pe strazi aproape numa-i golf 4, opel astra, vectra bmw 320 si audi a4 ...modelele 2000-2004
La noi la Bucuresti sa ai o masina premium veche de 11 ani si rulata peste 200.000 km inseamna cocalareala (cand la banii aia iti poti cumpara o masina noua, in garantie). Daca era macar din 2010 si nu avea mai mult de 100.000 km atunci mai stateam de vorba.
Și ca idee, un BMW vechi de 10 ani tot este mai în forță decât un Ford nou. Nu de compară Ford cu BMW și tu ști bine asta
Iti dai seama ca imi luam 4 seria 5 cu banii care i-am dat pe Ford, nu? Doar ca spre deosebire de tine eu stiu ce inseamna masina noua si ce inseamna masina SH. In BMW-u ala bagi in 2 ani de zile inca odata cat ai dat pe el fiindca este vechi si foarte rulat. Ca sa nu mai zic ca habar nu ai cum a fost exploatat, cate accidente are la activ, ce ulei si filtre s-au folosit, etc...
Nu stiu din ce catun esti tu dar la mine in spatele blocului esti de rasul curcilor cu asa ceva.
Da? Tu ce mașina ai parcată în spatele blocului? În Ploiești să ai BMW seria 5 la 19 ani e ceva, dar nu despre asta era vorba...
Un Ford Mondeo Mk5 din Decembrie 2016, 3000 km.