Eu zic sa iei toyota rav 4. In primul rand e japoneza si asta spune totul fiind mult superioara celorlalte 2 modele precizate, dar nu are nici o treaba cu off-roadul pentru ca nu e "gip" ci e suv. Este o masina frumoasa dar daca iti trebuie ceva pentru teren alege un "gip" ca de exemplu mitsubishi l200, isuzu d-max, mazda bt-50, dar din cele 3 exemple date de tine eu zic ca cel mai potrivit e pe departe rav 4. Este foarte rezistent in timp si are si un aspect frumos! Nu se face off-road cu suvuri ca astea . Cei care zic ca au facut off-road cu asa ceva poate au mers pe o poteca sau pe un drum pietruit; ala nu e off-road, off-roadul nu face orice masina.
Kia sunt varza.
Freelander a fost desemnat cel mai bun SUV.
Rav4 e slabut pe offroad.
Am un prieten cu un suv KIA si este varza pe offroad. Ramane destul de des inpotmolit. Nici pe asfalt nu e cine stie ce masina. Eu detin un freelander din 2005 (prima varianta) si sunt extrem de multumit de el. Nu e chiar as in offroad dar se tine destul de bine.
Ca masini mai mari ti-as recomanda: Jeep Grand Cherooke, Land Rover Discovery sau chiar Land Rover Defender.
Eu detin si un Jeep Grand Cherooke din '96 si am numai cuvinte de lauda pentru el. E ditamai masina si nu prea te lasa la greu.
Vreau sa zic ca nu ma intereseaza mult off road, si vreau ceva mai mare decat un suv iar bmw x6 este scump.
Land rover, e de 3000000 de ori mai bun, si are un design super chiar daca consuma putin mai mult decat kia sorento, daca iti iei kia ia-ti una noua ca e mai ieftina
P.s: iti recomand un bemveu x6