Kilometrajul este relativ.
O masina care a facut 10.000 km pe o strada pietruita cate 10 km pe zi cu viteza a 2-a are oricum uzura generala mai mare decat alta care a facut 50.000 pe autostrada cu viteza a 6-a.
Daca a papat ulei bun sau ulei ieftin de la supemarket, daca s-au folosit filtre omologate sau filtre chinezesti facute din hartie creponata pe vreun vapor.
Motoarele diesel duc mai multi km decat benzinarele, ma refer la alea mai vechi, ca acum te scapa rasul cand vezi motor diesel de 1.2; 130hpdar ca sa duca "n"km trebuie schimbat la timp ulei filtre, trebuie ingrajita cat de cat, uite eu de ex am vrut sa iau un vw jetta din 2008 cu 315REALI.dar nu avusesem destui bani.actuala am luat-o cu 280mii si o am din sept doar, si deja are 300mii si cateva sute, si merge trage bine nu virbeaza ca o basculanta.si referitor la ce intrebai, daca sunt sub 5sau700mi.stiu destula lume unii din ei stau inro(eu nu)au adus masini din Germania frate nu putreghaiuri, in fine si ba am dat atata ce crezi ca e jaf? a luat-o cu 200mitipicul cand iei masina sh toate au 200-250mii.si curios tipu a scanat masina sa vada ce e pe acolo, si avea 565demiikm, si motor benzinar.si nu vibra nu suna urat, doar ca deja se slabesc multe piese pe un motor cu multi km.
Doana_Danielconstantin_1999 întreabă: