| ImpotrivaSistemului a întrebat:

La cati km se schimba uleiul la Dacia Logan 1.4 mpi? Dar filtru de aer si alte porcarii?(curatare injectoare/bujii/lichid racire/lichid frana bla bla bla etc.)

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Lichidul de frana nu se schimba decat daca este necesar de obicei nu este in primii 100.000 de km si daca mergi frumos cu ea nici dupa. Curatat injectoare daca bagi benzina buna nu se schimba decat daca nu mai trage sau se arde partea electrica a injectorului, bujiile daca se ard sau sunt foarte uzate adica peste 130.000 de km si filtrul de aer depinde cum mergi daca nu mergi pe munte sau zone cu praf il schimbi la 40.00 de km si uleiul la fiecare 10.000 de km sau un an recomanda producatorul dar faza cu un an este relativ el rezista pana la 3 ani dar eu iti recomand la un an jumate cel mai mult sa il schimbi sau 10.000 de km oricum sa nu depasesti 10.000 de km sau cu maxim 1000 de km sa depasesti fiindca altfel strici motorul si nu are rost pentru 100 de lei cat dai sa il schimbi ulei si filtru de ulei fiindca la fiecare schimb de ulei este indicat sa schimbi si filtrul!

3 răspunsuri:
| The21Luk a răspuns:

Cam pe la 10.000 ar fi bine sa il schimbi uleiul.

| Cuschevici_Emil_1992 a răspuns:

Am un Logan din 2007 1.4 MPI la Spedometru am facut 5987 de Km timp de 4 ani. Probleme nu voi avea cand voi schimba uleiu si filtrul?

| ImpotrivaSistemului explică (pentru Cuschevici_Emil_1992):

Ar trebui sa schimbi uleiul, producatorul recomanda sa il schimbi la 1 an sau 10. 000 km, hai se poate schimba si la 1 an jumat, dar 4 ani e deja mult! Schimba-lwinking