Motorina romaneasca si benzina nu e bine procesata, la instalatiile care sant in tara de ani de zile nu poti avea baza in ceva bun, luk oil ar fi indicat pentru alimentare sau Shell fiind cel mai bun dintre toate inclusiv uleiul de motor e mai fiabil urmarit de mobil 1
Si LukOil tot motorina romaneasca are. LukOil are rafinarie la Teleajan deci trage tu concluziile.
De ce nu ai raspuns la mesajul privat trimis inainte?
Am cca 50 mesaje private necitite de la tot felul de indivizi mai agreabili sau mai neagreabili. Nu am timp sa le citesc si sa raspund la toate. Cand intru pe TPU ma concentrez sa raspund la intrebari, nu am timp de mesaje, chat sau mai stiu eu ce.
Am observat ca la OMV avea de 2 feluri motorina, dar nu stiu care era diferenta
Cam peste tot e de 2 feluri. aia mai scumpa e de calitate un pic mai buna mai ales cand sunt temperaturi scazute
La Rompetrol este doar de un singur fel
Sigur este de 2 feluri. Efix51 si Efix55 sau nu mai stiu cum se numesc exact ca eu nu am diesel
OMW si Rompetrol
La nevoie, merge si Petrom. Unii zic ca motorina de la LukOil e mai vascoasa si mai buna pentru majoritatea tipurilor de motoare moderne dar personal sunt rezervat in a recomanda acest brand. Dpdv al benzinei LukOil este un dezastru.
Salut!
Rompetrol.
Uite aici : http://ro.wikipedia.org/wiki/Rompetrol
Succes!;)
Dar OMV sau MOL?
Si la OMV au motorina de calitate la MOl nu prea se merita deoarece e mai scumpa.