| Rar263 a întrebat:

La ce trebuie sa fii atent când cumperi un BMW e60 din 2009?

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

~ Rar263 : Mai bine mai strang câteva mii de euro și iau un f10?~

păi, ai renunțat la F10?

| Rar263 explică (pentru sierra1):

Nu sunt hotărât. Dacă iau un f10 la 11500 ajung în final sa plătesc vreo 13000. La un e 60 costurile ajung maxim 8000-9000.

| sierra1 a răspuns (pentru Rar263):

Ești la un pas de o mașină nouă, cu garanție, fără dureri de cap câțiva ani buni! (...dar din păcate, nimeni n-o să intoarcă privirea când treci p-aproape)

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru sierra1):

în 8 Ianuarie | Rar263 a întrebat:
Salut! Am 15 ani si 170 cm inaltime. Mi s-a spus ca pot creste pana la 18 ani si sa ajung la 175.Tot acea persoana mi-a spus ca trebuie sa fac sport, volei sau baschet. Nu an unde si nici cu cine sa ma joc, daca sar eu prin casa are vreun efect? Tata are 174 si mama 158. Dorm cam 8 ore pe zi, am sanse sa mai cresc?

https://www.tpu.ro/......oana-mi-a/

NU DEGEABA SUNT VULTUR.

| Rar263 explică (pentru JOHNtheADVISOR):

Care e problema? Mai am un frate care sta pe cont, îl folosesc ca nu mai trebuie aprobata întrebarea. Nu mai dați răspunsuri inutile

| sierra1 a răspuns (pentru JOHNtheADVISOR):

Atunci e la un pas de mașină nouă peste vreo 4 ani!

Daca pun o intrebare raspundeti la ea, dar sa aiba legatura cu subiectul. Pe bune, nu ganditi putin? Ala crede ca unu de 15 ani vrea sa-si ia bmw de 8000 de euro. Tu vii si imi spui sa imi iau masina noua. Pai daca voiam masina noua, ceream pareri despre masina noua.

Da' ia-ți mami o gioarsă de mașină de cinșpe ani, cin-te opește?

Dai mai bine 15000 pe o dacie în care n-ai confort, siguranță și nici putere, doar pentru ca e noua? Eu am cerut părerea strict despre f10 și e60 pentru ca astea îmi plac. E cam vechi un e60, tocmai de asta am tot întrebat, sa mai aflu și eu una alta

Eu ți-am propus să iei in calcul și varianta asta - mașină nouă. Orice iei, e grija ta (mai mică sau mai mare)