| MilianMM a întrebat:

La ce trebuie sa fiu atent cand cumpar un bmw e46 cu swap?

Este vorba de un bmw e46 coupe, de fabrica 2.0i in 6 pistoane si pe masina spune vanzatorul ca se afla un 2.5i de 192cp.

Bateria am vazut din poze ca este in fata, la 2.5ci 192cp am vazut pe net ca e in spate.

La ce sa fiu atent cand ma duc sa o vad? (Grupul si cutia daca sunt lasate tot cele de pe 2.0i este problema sau merge si asa ok?) De frane nu mai zic, oricum vreau sa pun de 3.0d e46

Si cel mai important ce difera de la motorul 2.0i 6pistoane 150cp fata de 2.5i 192cp? Ca sa pot sa imi dau seama ca e cel de 2.5i cu mai multa putere?

Va rog nu imi spuneti sa iau altceva!

Am o pasine pentru e46, am avut 2 ani un e46 sedan 316i... trist, puturos, dar era o altfel de senzatie, dupa am avut 6 luni un w211 1.8kompresor si nu s-a comparat cu e46 le ( w211 avea putere si comfort, dar e46 le-a avut ceva ce m-a atins la inima!)

Acum am optiunea sa iau un e60 sau e90, dar le am condus si nu m au incantat, iar cand am condus acum(recent 1 luna) un e46 coupe... am stiut ca e masina potrivita pentru mine.

2 răspunsuri:
| AlbertoO2001 a răspuns:

Eu zic sa cauți alt ceva
Un golf
Un pasat
Nu bmw
Dcump piese consum

| MilianMM explică:

Plus! La ce trebuie sa ma uit ca sa imi dau seama daca a fost pe dreapta sau nu? Memoriile scaunelor sunt pe dreapta(are recaro sport) dar una din dreapta nu are butuc pentru cheie, are cea din stanga, deci pare ok