| farcry444 a întrebat:

La ce turometru trebuie sa schimb viteza pe o masian pe benzina? dar pe diesel?
si ce trebuie sa fac ca sa pot accelera rapid

Răspuns Câştigător
| romeo78 a răspuns:

Scrie în cartea tehnică a unui vehicul sau cauți pe internet astfel de informații.
Ne mirăm de ce avem accidente în România, când citești astfel de întrebări idioate!
Auzi! "La ce turometru" schimbi viteza! Se spune turație, nu turometru, căci turometru este parte din ansamblul care măsoară rotația arborelui cotit și îți arată ce turație are!

| farcry444 explică (pentru romeo78):

Pai n am permis inca am examenu pe 6 martie, si scuza ma pe mine ca nu stiu denumirea corecta pentru ca stau in elvetia si am dat pe masina automata deci nu le am cu manuala ca sa stiu exact cum funciotneaza turatiile

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sper ca nu ai permis.

| farcry444 explică (pentru darrio2007):

Conduc foarte bine automata, mi s-a spus ca voi deveni un bun sofer, doar ca nu stiu cum functioneaza cutia manuala dar nu cred ca e foarte greu sa invat, prind repede mai ales ca imi place foarte mult sa conduc, fata de altii care le este frica la volan eu ma simt relaxat!

| darrio2007 a răspuns (pentru farcry444):

Indiferent de ce anume conduci, sa stii ca turometrul este un aparat de masura din bordul oricarei masini care iti arata turatia motorului.
Probabil ai vrut sa scrii la ce viteza.

| romeo78 a răspuns (pentru farcry444):

Manuala e cel mai greu de condus, de aceea școlile de șoferi scot mașinile cu cutia manuală!

| farcry444 explică (pentru romeo78):

Daca imi cumpar masina cu cutie manuala

suntserios
| suntserios a răspuns:

La turometru de pe mașină

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Ii dai pana iti taie gazu.