Anida are dreptate. In regulament scrie ca nu ai voie sa transporti copii de pana in 12 ani pe locul din dreapta.
In regulament scrie ca se interzice conducatorului de autovehicule "sa transporte copii in varsta de pana la 12 ani pe scaunul din fata al autovehicului, chiar daca sunt tinuti in brate de persoane majore"
Eu stiu ca la 12 ani dar nu stiu daca te va intreba cineva cati ani are pasagerul din dreapta
Daca este mai plinut, si dezvoltat, cine crezi ca-l intreaba? eu stiam ca de la 12 ani. dar si pe la 13 jum stateam cu frica in san, ca poate. poate ma intreaba de buletin.
Cel mai indicat ar fi de cand isi face buletinul, si anume de la 14
Buna, copii au voie sa se urce pe scaunul din dreapta soferului, la varsta de 14 ani. dar trebuie sa aiba centura pusa pentru a nu avea probleme cu politia si Doamne fereste sa nu se intample un accident.
Bye Elly
P. S. Chestia cu 14 ani este valabila doar pentru motociclisti, adica aia care au masina pot lua pasageri (pe scaunul din fata) de la 12 ani, si motociclistii (printre care ma numar si eu) pot lua pasageri de la 14 ani in sus.
SweetAngel întreabă: