| KindKid17 a întrebat:

La un bmw 320, din 2002, cat ar costa schimbarea unui motor?

7 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

În jur 500 de euro.

| OldSoul a răspuns:

Te ajunge la 1000€ cel mai probabil, pe langa motor mai faci si o distributie ca nu stii ce pui pe masina, mai un schimb, mai descoperi ceva care nu e tocmai "perfect" eventual mai trebuie sa mergi si la rar + manopera si ai ajuns la 1000€ chiar daca motorul costa 500€.

| Năstasă_Iulian_1993 a răspuns (pentru OldSoul):

Baiatul motorul este piesa de schimb nu te duci la rar, era o data. zi-mi si mie unde se afla seria motorului la un bmw e46?

| OldSoul a răspuns (pentru Năstasă_Iulian_1993):

Este piesa de schimb, de acord, si cu toate acestea la rar inca se trece seria motorului in carte (chiar ieri am efectuat rar-ul la o masina), ce e drept nu e asa de importanta aceasta serie, dar din timp ce o scrie acolo nu o sciriu de prosti, plus ca in cazul unui schimb de proprietar mai treci iar pe la rar, si fara o mica atentie se mai leaga si de seria de motor.
In rest sunt de acord cu tine, stiu ca e piesa de schimb, dar asa e in Romania.

| Năstasă_Iulian_1993 a răspuns (pentru OldSoul):

Asa fac sa mai ia un ban in plus la bmw noi am mai schimbat motoare si nici nu au bagat de seama aia in rar

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Depinde si ce motor. E greu sa faci transplant benzina-diesel sau invers.
Daca vrei sa pui de pe un diesel tot pe un fost diesel te uiti cat e motorul ( intre 400 si 1200 euro ) aprox, plus manopera, da in general baietii ies la 1000 cu tot cu pus.

| Năstasă_Iulian_1993 a răspuns:

Hai ca iti spun eu sunt fan bmw si detin bmw
motorul meu de la e46 320d a fiert de mai multe ori din cauza unor probleme pe care nu le mai insir acum si a trebuit sa iau alt motor ori sal segmentez pe acela vechi avand doar 216000km am luat altul la 160000 km cu 1200 euro avand carte de servis si fiind pe masina dar masina era tota distrusa in spate l-am luat complet cu volata pompa de injectie si injectoare 1200 euro montarea l-am montat cu unchiul meu ce este mecanic m-a costat toata afacerea cam 1400. motor si filtre