| Aloo123 a întrebat:

La un suzuki epicuro de 125 pe unde se baga ulei la angrenaj?

Răspuns Câştigător
| Jicarean_Calin_1960 a răspuns:

Salut, demontezi carter, variator ambreiaj, in spatele ambreiajului gasesti doua suruburi, dispuse chiar langa fulia ambreiajului. Le desfaci pe amandoua, prima data pe cel mai de sus, apoi pe cel de jos, pe unde o sa-ti curga cel uzat. Iei o siringa si masori 190 ml, ulei 80w90 si-l injectezi in gaura surubului de sus, dupa ce ai strans surubul de jos de golire. Fara siringa nu faci mare lucru! Ti-am atasat si un bloc motor sa le vezi!
...1035833482

9 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Cauta in zona rotii din spate, unde trebuie sa existe un surub pe unde se baga si un altul pentru evacuarea celui existent.Pe partea motorului trebuie sa fie.

| Aloo123 explică:

Am schimbat uleiul de la motor ...si in partea de jos erau doua busoane ...am desfacut unul si a curs foarte putin...l-am desfacut si pe celalalt si a curs uleiul din motor.

| Aloo123 explică:

La angrenaj nu exista ardere deci uleiul trebuie sa fie curat

| Aloo123 explică:

Uleiul acela putin ce a curs de la primul buson era negru..de unde poate fii?

| Aloo123 explică:

Va multumesc domnule Calin! As vrea sa va mai intreb ...cand am schimbat uleiul din motor acolo jos sub scuter erau doua suruburi :unul drept prin care a curs uleiul in jur de 1, 2 litri si unul aplecat prin care a curs max 100 ml....de unde pot fi acesti 100ml?

| Aloo123 explică:

Sincere multumiri domnule Calin!

| Jicarean_Calin_1960 a răspuns (pentru Aloo123):

Pentru putin Mitza, oricand pentru orice problema in materie de scootere, motoare, atat pe parte electrica, cat si pe parte mecanica!