In primul rand, orice politist isi va da seama ca motociclecta aia nu poate sa aiba 45 de cai, ca nu-i in lista motocicletelor de capacitate mica, chiar daca o vei inregistra ilegal, se poate contesta si cere reevaluarea ei, si te vei alege cu un dosar penal atat tu, cat si persoana care falsifica un document legal important.
Solutia este sa mai astepti 2 ani, sa-ti iei permis pentru categoria de motocicleta care o ai, sa o poti conduce.
Nu pot sa inteleg, condamnati coruptia si spagarii din tara, dar in acelasi timp, nici nu va este jena sa declarati in gura mare, ca aveti persoane corupte in sistem, si vreti sa fentati legea si sistemul, facand infractiune pe fata.
Vezi ca s-ar putea sa te trezesti cu doar penal, mai inainte ca sa inveti sa mergi pe picioarele tale, ca la 16 ani, nu tot ce zboaar se manaca si ceea ce vrei tu, se intampla sa fie ILEGAL!
Daca are A2, automat nu are 16 ani, ci 18.
Nu te stresa, ca a sters mesajul anterior si scris altceva acum!
Nu am sters nici un mesaj
Si mergi pe drumurile publice cu ca.catul ala de masina? Eu zic sa faci manareala cu domnul de la rar, pote te alegi cu un dosar penal si iei o pauza de la condus
Salut, stai linistit cu masina ma duc prin sat la sala de sport si dupa paine ))
Suficient cat sa dai cu cazul in cineva nevinovat
Nu ne pasa noua ce relatii i tu la R.A.R, cand am vazut ce ai scris deja am stiu ca esti clar, crezi ca totul functioneaza pe bani? ia incearca sa il treci de 45 cp si circula cu el, o sa vezi, fiecare vehicul are o serie de sasiu, dupa acea serie se vad toate datele despre motocicleta cum ar fi kw, capacitatea motorului si bineinteles caii putere