Casco acopera troate daunele, inclusiv cele produse de sofer sau de alte cauze naturale.
Tu cere doar firma si numarul de asigurare la care a fost facuta asigurarea si depune actele (daca firma proprietara nu face acest lucru).
Nu cred ca ai discutat cu patronul (Bolt sau Uber, ei sunt in SUA.
Cel cu care ai putut discuta a fost doar ceva sef zonal.
Sunt șanse sa fie cu Franșiza Casco-ul la accea mașina situație in care probabil trebuie să plătești valoarea celei franșize.
Mașina are casco, dar nu pe numele tău.
Proprietarii flotelor fac multe măgării când vine vorba de asigurări, declară de ex că este mașină folosită în scop personal, pentru un preț mult mai mic. Dacă ar declara că se închiriază și se efectuează transport persoane (public), costul asigurării ar exploda.
Dacă tot vă țigăniți, spune-i că poți maxim să repari mașina într-un service ieftin. O duci pe la o recomandare de a unui prieten, o faci cu 600 de lei și aia e.
Cum adica a evitat discutia?!?
Ca sa te puna sa suporti dauna, trebuie sa aiba o acoperire si in acte, adica un contract de munca clar si precis, o comisie de disciplina, o ancheta samd. Si daca masina are CASCO, nu are justificare pentru o suma mai mare decat fransiza din polita.
Eu unul as rezolva simplu, dandu-mi demisia. La zi.
Papadie22 întreabă: