| madutuuu123 a întrebat:

Luna viitoare vreau sa ma apuc de scoala de soferi cat. B. Am inteles ca intr o zi se pot face doar 2 ore si pana sa dai sala trebuie sa faci 30 de ore de condus. Orele de condus se pot face si dupa masa daca vreau sau depinde cum vrea instructorul? Am si bacul si nu prea vreau sa lipsesc de la liceu.

3 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Eu faceam ore de condus doar dupa-amiaza ca doar nu lipseam de la scoala sa merg la condus. Asta stabilesti tu cu instructorul. Dar o sa fie bataie pe orele alea pentru ca toti elevii vor dupa-amiaza.

| Alexiaalee12 a răspuns:

Dacă ești la liceu, faci conducere dupa ce termini orele, nici instructorul nu e de acord sa lipsești de la ore pentru a face conducere. Pe mine ma lua instructorul la conducere dupa ce terminam orele, nu s-a pus problema sa lipsesc de la liceu. La traseu v-a trebui sa lipsești. Orele de conducere nu le faci pe toate pana la sala sau depinde de școala, mi-e mi-au oprit ore și după sala, le-am făcut cu câteva zile înainte de traseu

suntserios
| suntserios a răspuns:

Orele de condus le faci cum te înțelegi cu instructorul, poate fi și dimineața și seara