In primul rand sa stii ca unele intrebari au si cate doua sau trei variante de raspuns corecte deci le bifezi pe toate. Daca la o intrebare sunt 2 raspunsuri corecte si tu bifezi doar unul, automat este gresit pentr ca nu le-ai pus pe amandoua. Cumpara o carte de legistlatie de la un chiosc, una de editie recenta si invcata intai principalele reguli de circulatie so abia apoi aupucate de invatat. Pana nu inveti indicatoarele, regulile de circulatie, primul ajutor, mecanica, conduita preventiva si ecologica si contraventiile, nu are rost sa te apuci sa dai sala ca ai sa pici SIGUR. toate astea le inveti din cartea respectiva. Imprumut-o de la cineva care o are si scutesti niste bani. Invata de acolo si apoi fa teste pe drpciv. Intrebarile de pe drpciv de care nu esti sigura, copiaza enuntul intrebarii si cauta-l pe google. Printre primele site-uri gasite va fi si e-drpciv. Acolo gasesti raspunsurile corecte la toate intrebarile dupa drpciv. Eu asa am invatat pentru pemis si am luat. Bafta.