| GabiCh a întrebat:

M-am mai uitat pe internet si am gasit un Audi A4 din 07/2007, dar e full option si pretul e acceptabil si are vreo 150 000 km.Masina are motor 2.0 TDI 170 cp Quattro si nu stiu exact cum sta cu consumul si de problemele intalnite la tractiunea integrala...Voi ce credeti?(va dau cateva dotari:tempomat,navi(audi navigation plus),CD Changer,scaune piele,model S-Line, dublu climatronic)si e break.Astept raspunsuri.

6 răspunsuri:
| panther2007 a răspuns:

Pentru ca are un motor quattro consumul sau ar trebui sa fie de maxim 10-11 la 100.
Insa aici apare o problema si una mare de tot, masina are doar 6 ani de zile si are deja 150. 000km destul de mult.
Pe urma trebuie sa te gandesti unde a rulat mare parte din acesti kilometri? Daca ii are rulati doar in Romania nu prea merita.
Dar ceea mai buna solutie pentru tine este ca atunci cand te duci sa vezi masina sa intri cu ea intr-un service si sa o urci pe rampa sa o inspecteze un mecanic de meserie iar el iti va spune daca se merita sau nu, ca asa dupa motor si dotarii ea ar merita dar nu stii niciodata ce bube ascunde o masina SH

| vigome a răspuns (pentru panther2007):

Nu consuma atit nici in oras. Consuma mult mai putin!

| panther2007 a răspuns (pentru vigome):

Eu am spus consumul maxim si nu minim, consumul poate sa creasca in functie de cum e utilizata masina nu crezi?

| vigome a răspuns (pentru panther2007):

Un audi quatro raportat la unul cu tractiune fata are un consum cam cu un litru mai mare, de acord. Nu am spus ca te-ai referit la consumul nu stiu care, am spus ca nu ajunge la consumul asta nici macar ca si un maxim in oras. Un 2.0 tsi (pe benzina) da, un 2.0 tdi, chiar quatro fiind, nu! Cam pe aici se invirte cu consumul:
http://www.cocheymoto.es/......l-dpf.html

| Chezz a răspuns (pentru panther2007):

Colegu am cumparat un renault symbol 1.5 dci nou si din martie 2011 pana in decembrie 2012 am facut 168.325 km in tara si afara. Deci nu e chiar asa mult... Bafta

| GabiCh explică:

Masina este adusa din alta tara...Cred ca Belgia sau Italia. Oricum nu sunt sigur de tractiunea integrala...Am auzit ca sunt probleme la grupul de spate si nu cred ca ma mai incurc.