Dacă tu crezi că scrii pe vreun site ce vrei și ăia iți trimit mașina la poartă, te inșeli. Nu așa merge treaba
~Ioanaah: Cine a zis ceva de asta? Am intrebat de site uri doar. Nu a zis nimeni ca o comand~
rili (adică pe bune?), uiți de la mână până la gură, ia vezi ce-ai scris cu propria-ți mânuță
~ Ioanaah: M-ar interesa niste site-uri de pe care se poate comanda o mașina... Fie si din străinătate, atat timp cat livrează in Romania~
Achiziția oricărei mașini second hand este pură loterie, indiferent de la cine o cumperi. Cumpără din țară. Înainte de a face plata, spune-i vânzătorului că vrei un test full al mașinii, la reprezentanță, inclusiv un test al caroseriei, pentru a vedea că totul este în regulă. Îi spui că plătești testele dacă mașina este OK. Dacă refuză, înseamnă că este țeapă și cauți alta. Succes.
Mulțumesc pentru sfat, dar eu voiam doar site uri. Stim cu totii de toate tepele pe care le iau unii, n as cumpara nimic fara sa fie testat. Sunt efectiv in pană de "informație" daca m as putea exprima asa.
Eu recomand mobile.de sunt multe masini de fiecare data cel putin cand am cumlarat eu a fost totul in regula+sunt masini foarte bune la un pret foarte bun as spune eu
HarleyQuinn întreabă:
sltlp întreabă:
David24876 întreabă:
led889 întreabă: