| Ioanaah a întrebat:

M-ar interesa niste site-uri de pe care se poate comanda o mașina(de incredere eventual si aici cred ca e evident la ce ma refer). Fie si din străinătate, atat timp cat livrează in Romania. (Fara olx, autovit, tiriac).
Apelez la voi pentru ca e evident dupa nume ca nu ma pricep.
Mulțumesc frumos.

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă tu crezi că scrii pe vreun site ce vrei și ăia iți trimit mașina la poartă, te inșeli. Nu așa merge treaba

| Ioanaah explică (pentru sierra1):

Cine a zis ceva de asta? Am intrebat de site uri doar. Nu a zis nimeni ca o comand neaparat(desi de la reprezentante cred ca se poate) si nici ca imi expun pretentiile si o aștept. Am ajuns la concluzia ca unii raspundeti doar ca sa mai urcati in top ca altfel...

| sierra1 a răspuns (pentru Ioanaah):

~Ioanaah: Cine a zis ceva de asta? Am intrebat de site uri doar. Nu a zis nimeni ca o comand~

rili (adică pe bune?), uiți de la mână până la gură, ia vezi ce-ai scris cu propria-ți mânuță

~ Ioanaah: M-ar interesa niste site-uri de pe care se poate comanda o mașina... Fie si din străinătate, atat timp cat livrează in Romania~

| Țoglă a răspuns:

AutoSout24

| SmaraldAlbastru a răspuns:

Achiziția oricărei mașini second hand este pură loterie, indiferent de la cine o cumperi. Cumpără din țară. Înainte de a face plata, spune-i vânzătorului că vrei un test full al mașinii, la reprezentanță, inclusiv un test al caroseriei, pentru a vedea că totul este în regulă. Îi spui că plătești testele dacă mașina este OK. Dacă refuză, înseamnă că este țeapă și cauți alta. Succes.

| Ioanaah explică (pentru SmaraldAlbastru):

Mulțumesc pentru sfat, dar eu voiam doar site uri. Stim cu totii de toate tepele pe care le iau unii, n as cumpara nimic fara sa fie testat. Sunt efectiv in pană de "informație" daca m as putea exprima asa.

| Bourosu_Theodor_1978 a răspuns:

Eu recomand mobile.de sunt multe masini de fiecare data cel putin cand am cumlarat eu a fost totul in regula+sunt masini foarte bune la un pret foarte bun as spune eu