| alex5577443 a întrebat:

M-a oprit politia si mi-a luat talonul la masina pentru (folii pe stopuri). Intrebarea mea este daca merg la rar pentru redobandire, cei de acolo vor constata doar motivul mentionat de politist sau vor face o inspectie generala? Tin sa mentionez ca masina este modificata masiv din punct de vedere mecanic, dar singurele lucruri vizibile ar fi evacuarea modificata cap coada (dar nu suna), iar sub capot ce se vede egr off, filtru aer sport, trasee filtru aer-inercooler-turbo. Cei de la rar o sa aiba treaba si cu ele sau doar cu ce a fost mentionat in declaratie?
Multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| Frank51 a răspuns:

Se verifică doar ce e menționat, pentru asta se și plătește, pentru că la verificarea generală sunt mai multe puncte și mai mulți bani de plătit. Tu vei plăti o sumă mai mică decât verificarea generală, undeva la 150 lei în loc de 400 de lei sau cât era.

Dacă nu iese în evidență cu nimic, nu au nicio treabă.

Eu am trecut RAR-ul cu mașina mea veche de 2 ori cu evacuare catback, cu clapete.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In teorie doar pentru ăia se uită.

| Quassaar a răspuns:

Când "faci" RAR-ul mașina îți este verificată cap-coada. Nici o șansă să scapi doar cu verificarea foliilor.

| alex5577443 explică (pentru Quassaar):

Nu i fac RAR ul propriuzis, merg pentru redobandire talon, rog sa mi raspunda cineva care a mai fost in aceasta situatie, nu din povesti.

| Quassaar a răspuns (pentru alex5577443):

Depinde foarte mult și de inspector. Dacă "observă" probleme majore el poate să îți dea cu revenire până la soluționarea problemei. Sper sa ai bafta!

| Robertstef22 a răspuns:

Acelasi lucru am patit si eu.te controleaza doar pentru folii atat.eu chiar aveam roti mai mari dar nu mi-a facut nimic doar ma atentionat.doar daca te oprea rarul si iti luau talonul atunci te controla la tot