| Baaamilogule a întrebat:

Ma tine o trotineta cu 25km autonomie toata ziua? daca nu, ma tine una cu 35km autonomie? vreau sa-m iau trotineta electrica dar vreau sa stau mult afara cu ea

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Te tine 25 km
Dacă toată ziua faci sub 25 km te tine,, dacă nu supriza...

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca stai cu ea mult afara, te tine si o saptamana.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Depinde cat mergi. Primavara asta am avut zile in care faceam 18km pe zi pe bicicleta clasica. Si nu mai mersesem de mult timp.
Astia 18km insemnau undeva sub 2 ore de mers, iar viteza de deplasare era sub 20km/h.

| johnnny123 a răspuns:

Ai nevoie să-ți explice cineva diferența dintre distanță și timp?

| VoidEternal a răspuns:

laughing
Autonomia unui vehicul electric nu este dată în ore. Ci în km. Dacă toată ziua faci 10 km, da, te tine. Te tine și 3 luni dacă în astea 3 luni faci mai puțin de 25 de km.

Vrei în ore? Pai daca viteza maxima e de 25 de km/ORA și autonomia ei este de 25 de km, pălărie într-un picior, ghici ciuperca ce-i? Complicat, știu. Noroc că la cursul de matematici speciale pe care l-am făcut la Harvard, am făcut și înmulțiri și împărțiri.

A nu, scuze, aia era clasa a 3-a.

Da, te tine o ora de mers continuu.

| untu a răspuns:

Pentru siguranta ta, nu recomand sa luati o trotineta electrica!

| StoicAnalysis a răspuns:

Eu am una cu autonomie de 35km. Te tine cam aproximativ 1-2 ore de mers in continuu.

| andreispeed250 a răspuns:

Pai raspunsul e simplu, depinde cat mergi.Eu zic ca cea cu 35 km e mai ok

| Florin1984 a răspuns:

O trotinetă are autonomie atât cât are baterie deci nr de km e relativ ca poate urci doar pantă sau poate doar cobori vale. Eu mi-am luat de la eRides o trotinetă electrica v7 la 1250ron care e super buna si tine si mult pentru mine bateria adica eu la 94kg fac 36km prin oras pe asfalt aproape plat. Iti las un link daca vrei sa te uiți au o super oferta cu livrare gratuită si cadou si mai are si cauciucuri pline si merge deblocata din aplicatie daca brei peste 25km/h www.trotinete-erides.ro