| DaRlInGiLuSiOnS a întrebat:

Marti am avut orasul la scoala de soferi si l-am luat acum astept sa-mi vina permisul... Dar cand vine? Sambata a-s vrea sa ma duc la disco mi-a spus cineva ca vine vineri(maine) ca asa i-a venit lui. Poate fi si mai tarziu?straight face

Răspuns Câştigător
| simmy_8381 a răspuns:

Pai daca marti ai luat, in cateva ore, cel tarziu a 2a zi iti puteai lua o dovada inlocuitoare a permisului. Sincer, nu cred ca iti vine permisul in asa scurt timp. Nu mai tin exact minte, dar mie mi-a venit mai tarziu acasa. Acum, nu iti pot spune sigur daca dovada respectiva poate fi luata de la politie si mai tarziu (3 zile in cazul tau), dar iti sugerez sa-ti suni instructorul si sa ceri informatii despre dovada inlocuitoare. Bafta!

5 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Pai in primul rand felicitari! Poti lua dupa 2 ore de la inchiderea examenului dovada (Inchiderea examenului adica in momentul cand s-au terminat toti cursantii nu cand ai terminat tu examenul), permisul poate dura pana la 7 zile lucratoare, deci 9 zile excluzand sambata si duminica. Daca ai noroc iti vine maine permisul, dar nu cred!

| razzvan27 a răspuns:

Intai iti vine dovada, care se poate lua si in ziua cand ai avut examenul happy pana acum trebuia sa o ai.

| adryan20 a răspuns:

In max o sap iti vinehappy

| adryan20 a răspuns:

Sau daca vrei du-te la politie sa iti iei dovadawinking.si poti sa mergi cu dovada pana iti vine permisu.

| Didiy a răspuns:

Si eu cred ca vine tot vineri tongue :d bv...sa.l stapanesti sanatoasa :d