Trebuie sa te relaxezi. Conduci exact ca atunci cand esti cu instructorul. Politistul doar sta si te evalueaza. Trebuie sa fii stapana pe tine pentru ca va trebui sa conduci si singura candva. Conteaza si atitudinea politistului, la mine a fost foarte de treaba si intelegator... dar am si condus bine Succes!
Hei, mi-am facut cont doar ca sa subliniez faptul ca locul femeilor e in bucatarie si nu la volan, numai incercati sa faceti pe independentele... Adica, cum e posibil sa pici traseul de 6 ori, sa faci scoala de 3 ori? E clar ca nu va sta in sange. Ma rog. stiu ca o sa primesc voturi negative sau cum s-o proceda dar sunt oripilat. Imi e frica in trafic!
Abia aștept sa dau,voi fi mult mai calma, instructorii pe mine ma agita și reproșează ca le strici masina, nu și au asumat asta?
Sunt sigura ca l voi lua din prima, asa încredere am în mine, mai am și eu 5 ședințe
Sincer, nu vreau sa fiu rautacioasa, dar... daca e a n oara cand dai si in continuare ai emotii, inseamna ca nu prea esti facuta pentru a fi sofer.Poi cand o sa ai volanul in mana si o sa fii singura ce o sa faci, sau cand o sa ai norocul sa treci prin intersectii nesemaforizate, faci si tu ca moni a lui iri, calci acceleratia la blana ca nu stii cum sa reactionezi si ce o fi, o fi nu?
Eu nu stiu cum luati voi psihologicul, daca nu sunteti in stare sa treceti peste emotii.Si draga "baba" eu am dat acum 2 saptamani sala si acum 6 zile traseul, la sala am luat 26 de puncte iar traseul l-am luat din prima dupa mai mult de jumatate de ora de chin, si o parcare laterala, si guess what, fara spaga.
Sincer, eu personal merg pe premiza ca daca esti facut pentru asa ceva, esti si punct, daca nu ajungi sa dai de n ori ca... si il iei intr-un final, dupa care omori pietonul pe trecere.
Pentru Daria Timofte, o intrebare: la ce firma in iasi ai facut prima scoala, si cum se numeste cea de a doua? sau instructorul! sunt intr-o situatie asemanatoare. si un sfat m-ar ajuta. mersi
Buna seara, in primul rand.Eu am luat sala, cu 24, si voi sustine traseul pe data de 17.01.2012.am emotii, desi instructorul meu spune ca "ai sanse 95% sa-l iei"...dar problema mea este ca ma blochez si nu mai reactionez, in sensul ca pur si simplu uit totul in momentul respectiv.Ma bucur pentru. toti cei care si-au luat permisul, si eu mi-l doresc cu adevarat...
Fa cumva sih nul baga prea tare in sema pe politist numa cand iti zice sa faci ceva ok sih ai sa vezi ca o sa functioneze bafta
Salutare.am dat si eu azi orasu...prima oara am dat sala.am picat, am luat dp 16 zile (14 iulie)iar dupa am fost programat la oras tocmai p 6 septembire adica azi.bay fratilor fara bani nu faceti nimic.te pica degeaba.sa ii *** in gura d politai jegosi.am avut si emotii.dar.fara cuvinte asta e Romania. aveti mare grija. sper sa iau data viitoare
Sincer, draga mea... sfatul meu prietenesc, al unui sofer, dar si pieton, ar fi sa o lasi balta!
Daca e a n oara, sincer nu ai ce cauta cu volanul in brate, decat sa omori un om, sau sa fii incadrata in categoria celor care in intersectii inchid ochii...mai bine ramai la statutul de biciclist.
Stanmariusvasile întreabă: