De ce la varsta asta toti viseaza la masini puternice si usor de scapat de sub control? ...Prietene alege ceva cu putini cai putere, pentru a te putea obisnui cu condusul, chiar daca sunt si eu ca tine si stiu ce este in capul tau la varsta asta(masina puternica-cauciucuri incinse cu gand de a face impresie, fete si alte alea).dar ai grija ca aceste impresii te pot baga in spital sau mai rau in pamant in cateva secunde.Am permisul de 10 zile si am avut ocazia sa vad ce poate face masina puternica ...Asa ca ai grija, in definitiv e alegera ta. Numai bine si fara incidente 1000 de ani de aici in colo.
Depinde bugetul, masina ideala ar fi un Logan. Dar daca bugetul iti permite un Golf IV / Passat B5 ar fi perfect.
Pentru inceput una mai veche care sa nu fie foarte puternica, pe parcurs ce iti dezvolti abilitatile de sofat iti schimbi si masina.sau poti sa iti iei un logan, dc nu?
Pisicuta nu e masina ideala pentru 18 ani, incepe si tu cu ceva care are mai putini cai putere, poate o tractiune fata?
Volkswagen, Opel, Bmw, in general masini de ani 90` dar daca te tine bugetul cum o zis Minks poti sa alegi in masini mai noi...
LSebastian întreabă: